Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Inform Λύκος: Στις 27/11 η ΓΣ για την πώληση της Austria Card

Η πρόταση προς την Γενική Συνέλευση είναι για εξαγορά της αυστριακής εταιρίας προς 40 εκατ. ευρώ σε μετρητά. Η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου.

Inform Λύκος: Στις 27/11 η ΓΣ για την πώληση της Austria Card

Στις 27/11 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Inform Λύκος προκειμένου να εξεταστεί η πρόταση εξαγοράς της Austria Card - Plastikkarten und Ausweissysteme GmbH από τη Lykos AG.

Αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έλαβε από τη LYKOS AG, μητρική εταιρεία και κατά ποσοστό 70,79% μέτοχό της:

(α) την από 4ης Νοεμβρίου 2014 πρόταση εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της εταιρείας AUSTRIA CARD-Plastikkarten und Ausweissysteme GmbH, που ανήκουν στην εταιρεία SAGIME Beteiligungsverwaltungs GmbH, η οποία είναι εξολοκλήρου θυγατρική της Εταιρείας, αντί συνολικού τιμήματος 40.000.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και

(β) το από 4ης Νοεμβρίου 2014 αίτημα για σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Eταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 39 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920, με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης: «Έγκριση της πώλησης του συνόλου των μετοχών της εταιρείας AUSTRIA CARD-Plastikkarten und Ausweissysteme GmbΗ που ανήκουν στην εταιρεία SAGIME Beteiligungsverwaltungs GmbH προς την εταιρεία LYKOS AG. Παροχή των απαιτούμενων εξουσιοδοτήσεων ή/και αδειών».

Κατόπιν των ανωτέρω το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνήλθε σε συνεδρίαση την 5η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16:00 και αποφάσισε τα ακόλουθα:

(α) τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας την 27η Νοεμβρίου 2014 με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης το αιτηθέν ως ανωτέρω, και

(β) την ανάθεση σε ανεξάρτητο αποτιμητή της αξιολόγησης της ανωτέρω πρότασης εξαγοράς και την παροχή γνώμης για το εύλογο και δίκαιο του προσφερομένου ως ανωτέρω τιμήματος από χρηματοοικονομικής πλευράς (fairness opinion).

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα αναρτήσει το πόρισμα της ανωτέρω αξιολόγησης και γνώμης στην ιστοσελίδα της Εταιρείας αμέσως μόλις το λάβει και σε κάθε περίπτωση πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v