Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μύλοι Λούλη: ΓΣ την 1η Δεκεμβρίου για αύξηση κεφαλαίου

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικου, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής καλούνται να εγκρίνουν την 1η Δεκεμβρίου οι μέτοχοι της Μύλοι Λούλη.

Μύλοι Λούλη: ΓΣ την 1η Δεκεμβρίου για αύξηση κεφαλαίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μύλοι Λούλη, προσκάλεσε τους Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 1η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη), για να λάβουν αποφάσεις επί των εξής θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση: α) των σχηματισθέντων με βάση το ν. 2238/1994 αφορολόγητων αποθεματικών σύμφωνα με το άρθρο 72 του ν. 4172/2013 και β) μέρους του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο», με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής

2) Τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Σε περίπτωση που κατά την ως άνω συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρείας σε πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση που θα γίνει την 19η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη), χωρίς τη δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως. Σε περίπτωση που και κατά την πρώτη επαναληπτική συνεδρίαση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία για τη λήψη απόφασης επί όλων ή μερικών εκ των ανωτέρω θεμάτων της ημερησίας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρείας σε δεύτερη επαναληπτική συνεδρίαση που θα γίνει την 30η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Σούρπης Νομού Μαγνησίας (Λιμένας Λούλη), χωρίς τη δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v