Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mermeren: Διανέμει προμέρισμα €0,15

Η ημερομηνία πληρωμής για τους μετόχους της εταιρίας είναι η 9η Δεκεμβρίου 2014, η δε πληρωμή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014

Mermeren: Διανέμει προμέρισμα €0,15
Η Εταιρεία Mermeren Kombinat AD Prilep ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στην χθεσινή συνεδρίασή του αποφάσισε την διανομή στους μετόχους, ποσού ύψους € 0,15 (μεικτό) ανά μετοχή ως προμέρισμα από τα κέρδη του 2014 βάσει των Οικονομικών Καταστάσεων που έχουν δημοσιευθεί για το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ημερομηνία πληρωμής για τους μετόχους της εταιρίας είναι η 9η Δεκεμβρίου 2014, η δε πληρωμή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2014.

Επίσης, γνωρίζει στους μετόχους ότι στην προσεχή έκτακτη Γενική Συνέλευση της 21/11/14, θα εισηγηθεί την διανομή μερίσματος ύψους € 0,65 (μεικτό) ανά μετοχή προερχομένου από κέρδη εις νέον και αποθεματικά.

Δικαιούχοι προμερίσματος θα είναι κάτοχοι ΕΛ.ΠΙΣ. κατά την 5η Δεκεμβρίου 2014, ενώ με νεότερη ανακοίνωση προς τους κατόχους ΕΛ.ΠΙΣ., η Τράπεζα Πειραιώς (ως εκδότης ΕΛ.ΠΙΣ.) θα ενημερώσει για το ακριβές ποσό, το χρόνο και τον τρόπο καταβολής του προμερίσματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v