Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακούλης: Νέο motor yacht Bavaria 33 Sport/HT

Την άφιξη του νέου motor yacht Bavaria 33 Sport/HT της σειράς των μηχανοκίνητων σκαφών Sport Series του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας Κυριακούλης.

Κυριακούλης: Νέο motor yacht Bavaria 33 Sport/HT
Την άφιξη του νέου motor yacht Bavaria 33 Sport/HT της σειράς των μηχανοκίνητων σκαφών Sport Series του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας Κυριακούλης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω σειρά απαρτίζεται από πολυτελή σκάφη με μήκος από 27 πόδια έως 42 πόδια. Το νέο Bavaria 33 Sport/HT αποτελεί τον διάδοχο του Bavaria 32 Sport και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Open και Hard Top.

Σημειώνεται πως έπειτα από εξαντλητικές δοκιμές, το πρωτότυπο σκάφος, τελευταία δημιουργία των σχεδιαστηρίων του ναυπηγείου Bavaria, έχει περάσει σε τελική φάση της παραγωγής.

O λόγος για το νέο Bavaria 33 Sport, τον απόγονο του Bavaria 32 Sport, ενός σκάφους που είχε μεγάλη αποδοχή και αποτέλεσε ένα ιδανικό cruiser για αποδράσεις μικρής και μεσαίας ακτίνας.

Ο σχεδιασμός του νέου σκάφους βασίστηκε στην επιτυχημένη συνταγή του προκάτοχου, γάστρα που προσφέρει βελούδινο πλανάρισμα, καλές επιδόσεις, άνετους χώρους και ποιοτικά υλικά. Ο νέος αέρας για το Bavaria 33 Sport φέρνει σημαντικές αλλαγές ως προς τον εξοπλισμό διαβίωσης και το layout.

Όπως τονίζεται, το Bavaria 33 Sport και στις δύο εκδόσεις του, Open και Hard Top, έχει διαστάσεις 10 μέτρα στο μήκος και 3,45 μέτρα στο πλάτος. Οι εξωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα, δεδομένου ότι η διευθέτηση των χώρων επιτρέπει μεγάλη ευχέρεια κινήσεων στους επιβαίνοντες.

Δυνατό σημείο του σκάφους είναι το πιλοτήριο από το οποίο οι κυβερνώντες έχουν άριστη ορατότητα και τον πλήρη έλεγχο του σκάφους χάρη στην εργονομική κονσόλα και τα ευανάγνωστα όργανα. Οι εσωτερικοί χώροι είναι προσεγμένοι και φιλόξενοι. Συγκεκριμένα στο κέντρο του σκάφους βρίσκεται η καλά εξοπλισμένη κουζίνα με ξύλινη επένδυση στα επιμέρους και μεγάλες επιφάνειες εργασίας.

Το σκάφος διαθέτει συνολικά δύο άνετες ξεχωριστές καμπίνες, η μία εκ των οποίων με διπλό κρεβάτι και τοποθετημένη στη πλώρη και η άλλη με δύο μονά κρεβάτια ή ένα διπλό.

Τέλος, στο μηχανοστάσιο εγκαθίστανται ζεύγη κινητήρων έσω - έξω από τη Volvo Penta, η δεξαμενή καυσίμου έχει χωρητικότητα 560 λίτρα και του νερού 150 λίτρα.

Το Bavaria 33 Sport είναι σκάφος με κομψές και απαλές γραμμές, διαθέτει τον πληρέστερο εξοπλισμό από τα σκάφη της συγκεκριμένης κατηγορίας και προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή αναπαριστώντας ρητά το best value for money. Το σκάφος και στις δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v