Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό Αθηνών: ΕΓΣ στις 19/12 για τροποποίηση όρων ομολογιακού

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 19 Δεκεμβρίου για τροποποίηση των όρων έκδοσης κοινού ομολογιακού δανείου, πραγματοποιεί το Ιατρικό Αθηνών.

Ιατρικό Αθηνών: ΕΓΣ στις 19/12 για τροποποίηση όρων ομολογιακού
Το Ιατρικό Αθηνών καλεί τους μετόχους του σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 19η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας (Αίθουσα Συνεδριάσεων, κτίριο Ε΄) στο Μαρούσι Αττικής και επί της οδού Διστόμου 1, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί του κατωτέρω θέματος της ημερησίας διατάξεως:

Έγκριση για την τροποποίηση του όρου 18 του από 12-7-2012 «Προγράμματος εκδόσεως κοινού Ομολογιακού Δανείου» ως προς το ύψος των εκχωρούμενων απαιτήσεων καθώς και της συναφούς σύμβασης εκχώρησης/ενεχυρίασης των ως άνω απαιτήσεων στην ABC FACTORS. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνομολόγηση και υπογραφή των αναγκαίων πρόσθετων πράξεων τροποποίησης του Προγράμματος και των λοιπών συμβάσεων.

Περαιτέρω, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας κατά την ημερομηνία της 19ης Δεκεμβρίου 2014, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Α΄ Επαναληπτική Συνέλευση στις 30 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ., στα γραφεία της Εταιρείας (Αίθουσα Συνεδριάσεων, κτίριο Ε΄) στο Μαρούσι Αττικής και επί της οδού Διστόμου 1.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό για τη λήψη αποφάσεως επί του θέματος της αρχικής ημερησίας διάταξης κατά την ημερομηνία της Α΄ Επαναληπτικής Συνέλευσης της 30ης Δεκεμβρίου 2014, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου σε Β΄ Επαναληπτική Συνέλευση στις 12 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας (Αίθουσα Συνεδριάσεων, κτίριο Ε΄) στο Μαρούσι Αττικής επί της οδού Διστόμου 1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v