Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Έκλεισε το deal με την αμερικανική Haworth

Τη στρατηγική συνεργασία με την αμερικανική πολυεθνική Haworth, στον χώρο του επίπλου γραφείου, ανακοίνωσε σήμερα η Sato, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

SATO: Έκλεισε το deal με την αμερικανική Haworth
Τη στρατηγική συνεργασία με την αμερικανική πολυεθνική Haworth, στον χώρο του επίπλου γραφείου, ανακοίνωσε σήμερα η Sato, επιβεβαιώνοντας σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Ειδικότερα, στη δημιουργία ενός νέου business unit στον χώρο του επίπλου γραφείου προχωρά το SATO Group, με αντικείμενο εργασιών την ανάπτυξη της αμερικανικής εταιρίας Haworth σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Haworth διαθέτει στο πελατολόγιό της τους σημαντικότερους πολυεθνικούς ομίλους.

Η ηγετική θέση που κατέχει το SATO Group στην ελληνική αγορά αλλά και η παρουσία του στις αγορές του εξωτερικού αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους επιλογής του από την αμερικανική εταιρία, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον σχεδιασμό και στην κατασκευή επίπλων γραφείου έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες.

Σχετικά με τη συνεργασία της Haworth με το SATO Group, αποτελεί φυσική εξέλιξη του στρατηγικού σχεδιασμού της αμερικανικής εταιρίας στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση της Haworth στοχεύει στη δημιουργία μακροπρόθεσμων συνεργασιών με τον καλύτερο συνεργάτη, ο οποίος γνωρίζει τις ανάγκες της αγοράς και ταυτόχρονα διαθέτει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο κομμάτι του brand management.

Αυτό τονίζει και σε δηλώσεις του ο vice president Europe της Haworth, κ. Jose Carlos Amoral, επισημαίνοντας επιπλέον ότι: ”Η Haworth, με τη συνεργασία με το SATO Group, συμπληρώνει το σχέδιο επέκτασης και διανομής των προϊόντων της στην περιοχή της Μεσογείου, διαθέτοντας πλέον ισχυρό δίκτυο συνεργατών, το οποίο καλύπτει τη συγκεκριμένη περιοχή από το Μαρόκο μέχρι την Τουρκία και από την Πορτογαλία έως την Ελλάδα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του SATO Group, κ. Γιώργος Θεοδωρίδης, δήλωσε σχετικά: ”Η συνεργασία του ομίλου SATO με τη Haworth αποτελεί για όλους εμάς στο SATO Group το επιστέγασμα των προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια, δεδομένου ότι τα κριτήρια επιλογής για τις συνεργασίες που πραγματοποιεί η Haworth είναι εξαιρετικά υψηλά. Με δεδομένη την ηγετική θέση της SATO στην αγορά επίπλου γραφείου, στόχος μας είναι και η Haworth να παίξει μεσοπρόθεσμα ηγετικό ρόλο στον χώρo.

Σημειώνεται ότι μέσω της συνεργασίας αυτής το SATO Group θα διαθέτει 2 brands στην αγορά επίπλου γραφείου και ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της με υψηλής ποιότητας και αισθητικής προϊόντα.

Αναφορικά με τη Haworth, η οποία μετρά 60 χρόνια ζωής, το 2006 εμφάνισε πωλήσεις ύψους 1,48 δισ. δολ., ενώ στην ευρωπαϊκή αγορά δραστηριοποιείται από το 1988 διαθέτοντας παραγωγικές μονάδες σε Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία και Πολωνία και απασχολώντας περισσότερους από 1.900 εργαζομένους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v