Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΒΚΑ: Προχωρά η απορρόφηση της ΒΙΟΜΟΤΟΡ

Την έγκριση της Νομαρχίας Αθηνών και του υπουργείου Ανάπτυξης, αναμένουν οι διοικήσεις των εταιριών Γενική Εμπορίου και Βιομηχανία και ΒΙΟΜΟΤΟΡ, προκειμένου να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

ΓΕΒΚΑ: Προχωρά η απορρόφηση της ΒΙΟΜΟΤΟΡ
Το Δ.Σ. της εταιρίας Γενική Εμπορίου και Βιομηχανία και το Δ.Σ. της κατά 100% θυγατρικής εταιρίας ΒΙΟΜΟΤΟΡ, σε αντίστοιχες συνεδριάσεις τους στις 24 Απριλίου 2007, διαπίστωσαν την τήρηση των προϋποθέσεων εφαρμογής του άρθρου 78, όσον αφορά την συγχώνευση με απορρόφηση της θυγατρικής εταιρίας από την μητρική.

Επίσης στις 24 Απριλίου 2007, οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι των δύο εταιριών υπέγραψαν, ενώπιον συμβολαιογράφου, τη σχετική συμβολαιογραφική σύμβαση συγχώνευσης.

Ακολούθως, στις 25 Απριλίου 2007, αντίγραφα των ως άνω συνεδριάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο εταιριών, η συμβολαιογραφική σύμβαση συγχώνευσης και η έκθεση ελέγχου του ορισθέντος για την διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφούμενης εταιρίας, ορκωτού Λογιστή - Ελεγκτή, υποβλήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών της Διεύθυνσης Α.Ε & Πίστεως του Υπουργείου Ανάπτυξης για την απορροφούσα εταιρία και στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών της Διεύθυνσης Α.Ε της Νομαρχίας Αθηνών για την απορροφούμενη εταιρία, για την οριστική απόφαση έγκρισης συγχώνευσης των δύο ανωνύμων εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v