Ικτίνος:Πρόθεση δραστηριοποίησης σε αιολικά πάρκα

Στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη αιολικών πάρκων προτίθεται να δραστηριοποιηθεί η Ικτίνος Ελλάς. Προς την κατεύθυνση αυτή, υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με εξειδικευμένο τεχνικό σύμβουλο για την εξεύρεση τοποθεσιών που να πληρούν τα κριτήρια για την ανάπτυξη αιολικών πάρκων.

Ικτίνος:Πρόθεση δραστηριοποίησης σε αιολικά πάρκα
Στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και πιο συγκεκριμένα στην ανάπτυξη αιολικών πάρκων προτίθεται να δραστηριοποιηθεί η Ικτίνος Ελλάς.

Προς την κατεύθυνση αυτή, υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με εξειδικευμένο τεχνικό σύμβουλο για την εξεύρεση τοποθεσιών που να πληρούν τα κριτήρια για την ανάπτυξη αιολικών πάρκων.

Σημειώνεται επίσης, ότι η Ικτίνος Ελλάς εκτός από την κύρια δραστηριότητα της στο τομέα του μαρμάρου με ιδιόχρηστα λατομεία και καθετοποιημένη υποδομή.

Δραστηριοποιείται επίσης και στον τομέα του real estate μέσω της εταιρίας Latirus Enterprises Ltd (όπου κατέχει το 20,344% του μετοχικού της κεφαλαίου), για την αξιοποίηση του project της Ικτίνος Τεχνική & Τουριστική, στον Όρμο Φανερωμένης στην Σητεία Κρήτης, όπου προβλέπεται η δημιουργία τουριστικής μονάδας 700 κλινών 5 αστέρων, συνεδριακού κέντρου 500 ατόμων, κέντρου θαλασσοθεραπείας 100 ατόμων, καταφύγιο 85 τουριστικών σκαφών, γηπέδου Golf 18 οπών, καθώς και δύο πολυτελών οικιστικών περιοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v