ΑΝΕΚ: Το Norman Atlantic πληρούσε τους κανόνες ασφαλείας

Σύμφωνα με την ΑΝΕΚ στο Norman Atlantic είχαν διενεργηθεί όλες οι απαιτούμενες κατά νόμο επιθεωρήσεις και είχε εφοδιασθεί με όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας.

ΑΝΕΚ: Το Norman Atlantic πληρούσε τους κανόνες ασφαλείας
H ΑΝΕΚ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι έχει ναυλώσει από την ιταλική «VISEMAR di Navigazione S.R.l.», το ιταλικής πλοιοκτησίας και σημαίας επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο "NORMAN ATLANTIC", το οποίο εκτελούσε την δρομολογιακή γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα και στο οποίο σημειώθηκε πυρκαγιά τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης/12/2014.

Σύμφωνα με την εταιρία, στο ως άνω πλοίο είχαν διενεργηθεί όλες οι απαιτούμενες κατά νόμο επιθεωρήσεις και είχε εφοδιασθεί με όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας προκειμένου να αποπλεύσει από τον λιμένα Πατρών.

Δεδομένου ότι το πλοίο δεν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας και ότι η ΑΝΕΚ στο πλαίσιο της ως άνω ναύλωσης έχει προβεί σε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, εκτιμάται ότι δεν θα επέλθει σημαντική επίπτωση στα οικονομικά της αποτελέσματα.

Η εταιρία θα επανέλθει με κάθε νεώτερη πληροφορία, καθότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση εκκένωσης του πλοίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v