Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΒΕ Ενδυμάτων: Διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας ΕΛΒΕ Ενδυμάτων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαίου 2007. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

ΕΛΒΕ Ενδυμάτων: Διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας ΕΛΒΕ Ενδυμάτων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαίου 2007.

Δικαιούχοι του ανωτέρω μερίσματος είναι όσοι είναι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α) της 25ης Ιουνίου 2007.

Συνεπώς απο τις 26 Ιουνίου 2007 ημέρα Τρίτη, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας που είναι ανώνυμες, θα γίνεται χωρίς το δικαίωμα πληρωμής μερίσματος χρήσης 2006.

Η πληρωμή θα αρχίσει την 5ην Ιουλιου 2007.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Γ.Σ. αποφάσισε επίσης, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου αποτελουμένου απο τους κκ. Κιτσικόπουλο Τηλέμαχο, Ronald Barkshire, Κων/νο Βλάχο, Κων/νο Κογκαλίδη και Αλκιβιάδη Παπαδημητρίου.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος του Πασχάλη, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του Δ.Σ.,ως εκτελεστικό μέλος.

2. Ronald Barkshire του Henry, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ, ως εκτελεστικό μέλος.

3. Κων/νος Βλάχος του Γρηγορίου, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

4. Κων/νος Κογκαλίδης του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

5. Αλκιβιάδης Παπαδημητρίου του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ.

Τέλος, αποφάσισε με πλειοψηφια 100% των παρευρισκομένων μετόχων την μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και τροποποίηση του άρθρου 6 του καταστατικού της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v