Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι κλινικές του Ιασώ στα Best Hospitals Worldwide 2015

Ως "Best Hospitals Worldwide" και για το 2015 συστήνονται από το Diplomatic Council οι κλινικές Ιασώ, Ιασώ Παίδων, Ιασώ General, Ιασώ Θεσσαλίας και Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης του ομίλου Ιασώ.

Οι κλινικές του Ιασώ στα Best Hospitals Worldwide 2015

Το Ιασώ, το Ιασώ Παίδων, το Ιασώ General, το Ιασώ Θεσσαλίας και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Φιλοκτήτης, μετά τη διάκριση ως "Best Hospitals Worldwide" για το 2014, συστήνονται από το Diplomatic Council, ως "Best Hospitals Worldwide" και για το 2015.

Η αναγνώριση αυτή έρχεται σε συνέχεια των πιστοποιήσεων των μονάδων υγείας του ομίλου Ιασώ κατά TEMOS International με έδρα τη Γερμανία για τον Ιατρικό Τουρισμό και TUV Nord (TUV Hellas) κατά ISO 9001:2008, για το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδομές τους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Ιασώ παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης στους ασθενείς, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του, μέσω της υιοθέτησης των πιο προηγμένων ιατρικών πρακτικών παγκοσμίως, της συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και μέσω επενδύσεων σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v