Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Έκτακτη Γ.Σ. στις 11 Μαρτίου για εκλογή Δ.Σ.

Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και τον ορισμό των μελών της Επιτροπής Ελέγχου καλείται να αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση του Ιασώ που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου 2015.

Ιασώ: Έκτακτη Γ.Σ. στις 11 Μαρτίου για εκλογή Δ.Σ.
Το Ιασώ συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση που θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.00 στα γραφεία της που βρίσκονται στο Μαρούσι Αττικής και επί της Λεωφ. Κηφισίας 37-39, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

- Τροποποίηση των αποφάσεων της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 13.6.2014 αναφορικά με την εκλογή ορκωτών ελεγκτών και ελεγκτικής εταιρίας.

- Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών.

- Ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008

- Προέγκριση αμοιβής ή/και αποζημίωσης των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Ελέγχου για τη χρήση 2015.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρίας απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα συνέλθει επαναληπτική γενική συνέλευση την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00 στην έδρα της εταιρίας στον ίδιο ως ανωτέρω οριζόμενο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v