Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λούλη: Από τη θυγατρική NutriΒakeS η απορρόφηση της KENFOOD

Τη σύσταση της 100% θυγατρικής της με την επωνυμία NutriΒakeS, η οποία υπέγραψε τη συμφωνία για συνεργασία με την KENFOOD, γνωστοποίησε η εταιρία Μύλοι Λούλη.

Λούλη: Από τη θυγατρική NutriΒakeS η απορρόφηση της KENFOOD
Η εταιρία Μύλοι Λούλη Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 27/01/2015 συστάθηκε θυγατρική με την επωνυμία NutriΒakeS A.E., με 100% συμμετοχή της εισηγμένης και ιδρυτικό κεφάλαιο 170.000 ευρώ.

Βασικός σκοπός της εταιρίας είναι η είσοδός της στην αγορά των μιγμάτων και των α΄ υλών για την αρτοποιία και ζαχαροπλαστική.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη εταιρία είναι αυτή που υπέγραψε συμφωνία για συνεργασία με την «KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ».

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία των Μύλων Λούλη με την KENFOOD προβλέπει ότι η δεύτερη θα απορροφηθεί από θυγατρική εταιρία της Μύλοι Λούλη. Η νέα αυτή εταιρία θα διατηρήσει το εμπορικό σήμα «KENFOOD» καθώς επίσης και την υφιστάμενη δομή της «KENFOOD τροφογνωσία ΑΒΕΕ» τόσο παραγωγικά, όσο και εμπορικά.

Στη νέα εταιρία θα συνεχίσουν να εργάζονται με ενεργή συμμετοχή στη διοίκησή της κατέχοντας μάλιστα και σημαντικό ποσοστό μειοψηφίας οι αδελφοί Λεωνίδας και Παναγιώτης Πιερακέας, ιδρυτές της KENFOOD.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v