Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 22 Απριλίου η γενική συνέλευση του ΟΛΘ

Τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας και τη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2014 καλείται να αποφασίσει, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση του ΟΛΘ που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου.

Στις 22 Απριλίου η γενική συνέλευση του ΟΛΘ
Ο ΟΛΘ συγκαλεί τακτική γενική συνέλευση την Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 και ώρα 13.00 στη Θεσσαλονίκη, στο αμφιθέατρο της αποθήκης Δ΄ στην Α΄ Προβλήτα Λιμένος, με θέματα ημερήσιας φιάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της εταιρείας για την 15η εταιρική χρήση (1-1-2014 έως 31-12-2014).

2. Διάθεση ετησίων κερδών και απόφαση περί διανομής μερίσματος στους μετόχους της εταιρείας.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της 15ης εταιρικής χρήσης.

4. Εκλογή ελεγκτών για την εταιρική χρήση 2015 και έγκριση των αμοιβών τους.

5. Έγκριση αμοιβών - αποζημιώσεων που καταβλήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας κατά τη διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2014 και προέγκριση των αμοιβών - αποζημιώσεων που θα καταβληθούν κατά την επόμενη χρήση.

6. Ανάκληση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή νέων, μεταξύ των οποίων και ο Δ/νων Σύμβουλος, ορισμός ανεξάρτητων μελών του Δ/Σ και ορισμός Επιτροπής Ελέγχου.

7. Διάφορες Ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v