Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γενική Εμπορίου: Δάνειο 400 χιλ. σε θυγατρική από το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο

Θυγατρική της Γενικής Εμπορίου υπέγραψε δάνειο τετραετούς διάρκειας, ύψους 400.000 ευρώ, που προέρχεται από το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο. Στις 2 Απριλίου η εκταμίευση.

Γενική Εμπορίου: Δάνειο 400 χιλ. σε θυγατρική από το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο

Το Διοικητικό συμβούλιο της «ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ – ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ», θυγατρικής της Γενικής Εμπορίου, με σκοπό την ενίσχυση του κεφαλαίου κίνησης της εταιρίας, υπέγραψε σήμερα με την τράπεζα EUROBANK ERGASIAS A.E. σύμβαση χορήγησης μακροπρόθεσμου δανείου τετραετούς διάρκειας, ύψους 400.000 ευρώ, που προέρχεται από το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ». Η εκταμίευση του δανείου θα γίνει την Πέμπτη 02-04-2015.

Το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ» χρηματοδοτείται κατά 50% από πόρους του Γερµανικού ∆ηµοσίου, υπό την διαχείριση της Γερµανικής Αναπτυξιακής Τράπεζας µε την επωνυµία «Kreditanstalt für Wiedraufbau» και κατά 50% από πόρους του Ελληνικού ∆ηµοσίου, υπό την διαχείριση της ανώνυµης εταιρίας µε την επωνυµία «Εθνικό Ταµείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Α.Ε.» και διοχετεύει πόρους αποκλειστικά σε Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), με την μορφή επιχειρηματικών χορηγήσεων που παρέχονται πάντοτε με τη μεσολάβηση πιστωτικών ιδρυμάτων που είναι εγκατεστημένα στην Ελλάδα και λειτουργούν ως ενδιάμεσοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί προκειμένου να επιτευχθεί η χρηματοδότηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v