Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπύρου: Στα 26,7 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το 2007

Τα φιλόδοξα σχέδια για την εντονότερη δραστηριοποίησή του στις χώρες της Μεσογείου ανέπτυξε η διοίκηση της εταιρίας Σπύρου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση παρουσίασή της στο ΣΜΕΧΑ. Στα 72,3 εκατ. ευρώ αναμένονται οι πωλήσεις το 2012.

Σπύρου: Στα 26,7 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το 2007
Τα φιλόδοξα σχέδια για την εντονότερη δραστηριοποίησή του στις χώρες της Μεσογείου ανέπτυξε η διοίκηση της εταιρίας Σπύρου, κατά τη σημερινή παρουσίασή της στο ΣΜΕΧΑ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρίας, ο κύκλος εργασιών το 2012 θα αυξηθεί από τα 22,2 στα 72,3 εκατ. ευρώ και το EBITDA από τα 3,5 στα 19,5 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα για φέτος, ο κύκλος εργασιών θα είναι μεν αυξημένος (26,7 εκατ. ευρώ), ωστόσο, το EBITDA θα περιοριστεί στα 2,98 εκατ. ευρώ λόγω του ότι πέρυσι είχαν επηρεαστεί θετικά τα αποτελέσματα κατά 3 εκατ. ευρώ, λόγω επαναπροσδιορισμού της αξίας των ακινήτων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η διοίκηση της εταιρίας, ανέφερε ότι σε βάθος χρόνου από τη σύναψη της συμφωνίας με τη συριακή κυβέρνηση αναμένει ετήσια έσοδα της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η διοίκηση δήλωσε, ότι έχει δημιουργηθεί ήδη η υποδομή και για σύναψη πρόσθετων κρατικών συνεργασιών, σε είδη που η εισηγμένη δρομολογεί μεσοπρόθεσμα τη σύναψη άλλων δύο.

Στ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v