Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαθιός: Μέρισμα 0,01 ευρώ-ομολογιακά δάνεια 8 εκ.

Τη διανομή μερίσματος 1 ευρωλεπτού ανά μετοχή (δικαιούχοι οι κάτοχοι στο τέλος της συνεδρίασης της 13ης Αυγούστου και διανομή από 23 Αυγούστου) καθώς και τη σύναψη ομολογιακών δανείών έως 8 εκατ. ευρώ αποφάσισε η σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Μαθιός Πυρίμαχα.

Μαθιός: Μέρισμα 0,01 ευρώ-ομολογιακά δάνεια 8 εκ.
Τη διανομή μερίσματος 1 ευρωλεπτού ανά μετοχή, καθώς και τη σύναψη ομολογιακών δανείών έως 8 εκατ. ευρώ αποφάσισε η σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Μαθιός Πυρίμαχα.

Ειδικότερα, δικαιούχοι είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας στη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 13ης Αυγούστου 2007, ενώ η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει από την 23η Αυγούστου 2007 μέσω των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Όσον αφορά στο ομολογιακό, στην πρώτη φάση θα συναφθεί δάνειο 4 εκατ. ευρώ με στόχο την υποκατάσταση βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων σε μακροπρόθεσμες, καθώς και τη μείωση του κόστους του χρήματος.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, οι φετινές προοπτικές διαγράφονται ανοδικές, ενώ σε κάποια μελλοντική φάση θα γίνουν προσπάθειες για την αξιοποίηση του ακινήτου της εισηγμένης έκτασης 8 στρεμμάτων στην περιοχή του Ρέντη.

Στ. Κ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v