Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σχολιασμός δημοσιεύματος από Μαθιός Πυρίμαχα

Η Μαθιός Πυρίμαχα με επιστολή της προς το Χ.Α. σχετικά με δημοσίευμα με τίτλο ”Μαθιός Πυρίμαχα: Περαιτέρω επέκταση στη Δυτική Ευρώπη, γνωστοποιεί ότι τα αναγραφέντα αντιπροσωπεύουν εκτιμήσεις του εν λόγω εντύπου, ενώ oι απόψεις της εταιρίας είναι αυτές που εκφράστηκαν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Σχολιασμός δημοσιεύματος από Μαθιός Πυρίμαχα
Η Μαθιός Πυρίμαχα με επιστολή της προς το Χ.Α. σχετικά με δημοσίευμα του Capital με τίτλο ”Μαθιός Πυρίμαχα: Περαιτέρω επέκταση στη Δυτική Ευρώπη, γνωστοποιεί ότι τα αναγραφέντα αντιπροσωπεύουν εκτιμήσεις του εν λόγω εντύπου, ενώ oι απόψεις της εταιρίας είναι αυτές που εκφράστηκαν κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Επιπρόσθετα στην επιστολή της παραθέτει τα παρακάτω σχόλια.

Η γεωγραφική επέκταση των δραστηριοτήτων της Μαθιός Πυρίμαχα ως και η αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης της η οποία συντελείται κατά την τελευταία 8ετία αποτελεί στρατηγικό στόχο και είναι αποτέλεσμα της αύξησης της παραγωγικής δυναμικότητας μας και των πραγματοποιούμενων επενδύσεων.

Η ορθολογική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας αποτελεί κύριο παράγοντα βελτίωσης της παραγωγικότητά μας, μελετάμε λοιπόν μετά προσοχής την χωροταξική διευθέτηση όλων των εγκαταστάσεων.

Η εταιρία Μαθιός Πυρίμαχα είναι εξαγωγική εταιρία και όντως το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγομένης κατευθύνεται στις αγορές του εξωτερικού.

Με την εταιρία Mathios GmbH που ιδρύθηκε στο Bochum της Γερμανίας σκοπεύει να διεισδύσει περαιτέρω στις όμορες χώρες της Βόρειας Ευρώπης και της Σκανδιναβίας. Οι αραβικές χώρες με την έντονη οικοδομική τους δραστηριότητα αποτελούν για την Μαθιός Πυρίμαχα πολλά υποσχόμενους εξαγωγικούς στόχους.

Με την, στις αρχές του 2005, εξαγορά της Ιντεάλ Πυρίμαχα και τον εν συνεχεία εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του εργοστασίου εδώθη στην εταιρία τη δυνατότητα να αυξήσει την παραγωγή της και να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της.

Με την υλοποίηση των ανωτέρω, αναμένεται θετική επίπτωση στα μελλοντικά αποτελέσματα της εταιρίας, καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v