Ικτίνος: Μέρισμα 0,03 ευρώ - το νέο Δ.Σ.

Τη διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ικτίνος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου, με απαρτία 70,129%. Το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ικτίνος: Μέρισμα 0,03 ευρώ - το νέο Δ.Σ.
Τη διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας Ικτίνος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου, με απαρτία 70,129%.

Το μέρισμα της χρήσεως 2006, που εγκρίθηκε, δικαιούνται οι μέτοχοι, κάτοχοι μετοχών της εταιρείας, στη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α., της αρασκευής 10 Αυγούστου 2007.

Από την Δευτέρα 13 Αυγούστου 2007 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος.

Το μέρισμα θα καταβληθεί μέσω της Τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS από τους εξουσιοδοτημένους Χειριστές από την 20η Αυγούστου

2007.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η επέκταση του σκοπού της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα, το Αρθρο 2 Παραγωγή και εκμετάλλευση ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (Α.Π.Ε.), όπως η αιολική ενέργεια, η ηλιακή ενέργεια, η ενέργεια κυμάτων, η παλιρροϊκή ενέργεια, η βιομάζα, τα αέρια που εκλύονται από χώρους υγειονομικής ταφής και από εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού, τα βιοαέρια, η γεωθερμική ενέργεια, η υδραυλική ενέργεια που αξιοποιείται από υδροηλεκτρικούς σταθμούς καθώς και η φωτοβολταϊκή ενέργεια.

Επίσης, η με οποιονδήποτε τρόπο και υπό οποιανδήποτε νομική μορφή συμμετοχή σε οποιεσδήποτε συναφείς παρόμοιες ή όμοιες επιχειρήσεις, οι οποίες λειτουργούν ατομικά ή υπό εταιρική μορφή που έχουν ήδη συσταθεί ή πρόκειται να συσταθούν είτε από αυτήν είτε από άλλα πρόσωπα με όμοιους ή συναφείς με αυτούς που αναφέρονται στο παρόν άρθρο σκοπούς.

Όλοι οι αναφερόμενοι σκοποί της εταιρείας ενεργούνται τόσο στο εσωτερικό της Ελλάδας όσο και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του εξωτερικού.

Τέλος, αποφασίστηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από τους ακόλουθους:

1. Eυάγγελος Χαϊδάς του Νικολάου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος (εκτελεστικό μέλος).

2. Ιουλία Χαϊδά του Ευαγγέλου, Αντιπρόεδρος (εκτελεστικό μέλος).

3. Αναστασία Χαϊδά του Ευαγγέλου, Μέλος (εκτελεστικό μέλος).

4. Λυδία Χαϊδά του Ευαγγέλου, Μέλος (εκτελεστικό μέλος).

5. Ευθύμιος Χατζηστεφανίδης του Σταύρου, Μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

6. Ιωάννης Ταμαρέσης του Διονυσίου, Μέλος (ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

7. Κλεοπάτρα Κιτσίου του Στεφάνου, Μέλος (μη εκτελεστικό μέλος)

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε την εκπροσώπηση της Εταιρείας, σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, στον κ. Ευάγγελο Χαϊδά, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας καθώς και στην Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιουλία Χαϊδά, οι οποίοι δεσμεύουν την Εταιρεία με μόνη την υπογραφή τους απεριόριστα για όλες τις πράξεις της.

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου λήγει στις 29 Ιουνίου 2013.

Η Επιτροπή Εσωτερικού Ελέγχου απαρτίζεται από τους κ.κ. Ευθύμιο Χατζηστεφανίδη, και Ιωάννη Ταμαρέση.

Όπως επισημαίνεται, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης προέβη σε μια σύντομη παρουσίαση των στόχων και των προοπτικών της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v