Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αttica Group: Προαναγγέλλει είσοδο σε νέες διεθνείς γραμμές

Ο όμιλος εξετάζει δύο τύπους σκαφών στο πλαίσιο του ναυπηγικού προγράμματος που πρόκειται να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα, δήλωσε ο CEO Σπύρος Πασχάλης. Xρονιά σταθμός το 2014 για τον όμιλο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Αttica Group: Προαναγγέλλει είσοδο σε νέες διεθνείς γραμμές

Tην είσοδο σε νέες γραμμές της ακτοπλοϊκής αγοράς της Μεσογείου και της Αμερικής, αλλά και την ναυπήγηση νέων πλοίων προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Group, Σπύρος Πασχάλης, με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την ίδρυση της Super Fast Ferries.

Όπως ανέφερε, η εταιρεία εξετάζει την είσοδο σε γραμμές της Μεσογείου και σε μία γραμμή στην Αμερική. Ταυτόχρονα, εξετάζει δύο τύπους σκαφών, έναν μικρότερου μεγέθους και έναν μεγαλύτερο, στο πλαίσιο του ναυπηγικού προγράμματος που πρόκειται να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Πασχάλη το 2014 αποδείχτηκε μια χρονιά σταθμός για τον όμιλο καθώς κατάφερε να επιστρέψει στην κερδοφορία λειτουργώντας σε ένα πολύ δυσμενές περιβάλλον.

Πέρυσι, η εταιρεία μετέφερε 4,1 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ από την ίδρυση της Super Fast Ferries το 1993, έχει διακινήσει συνολικά περισσότερους από 12 εκατομμύρια επιβάτες, δυόμισι εκατομμύρια φορτηγά και άλλα τόσα Ι.Χ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v