Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικτίνος: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γ.Σ.

Την αγορά ιδίων μετοχών έως το 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου με ανώτατη τιμή απόκτησης τα 6 ευρώ και κατώτατη το 0,40 ευρώ ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση της Ικτίνος που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου.

Ικτίνος: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε η Γ.Σ.
Η εταιρία Ικτίνος γνωστοποιεί ότι στις 28 Μαΐου 2015, συνήλθε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, όπου παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν μέτοχοι, κάτοχοι 20.096.901 μετοχών σε σύνολο μετοχών 28.580.100, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 70,32 % του μετοχικού κεφαλαίου.

Η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί την αγορά ιδίων μετοχών της εταιρίας μέσω του Χ.Α. σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/, με τους εξής ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις:

- Διάρκεια για την οποία χορηγείται η έγκριση: 12 μήνες
- Ανώτατο όριο τιμής μετοχής στην οποία μπορεί να γίνει η απόκτηση: 6 ευρώ
- Κατώτατο όριο τιμής μετοχής στην οποία μπορεί να γίνει η απόκτηση: 0,40 ευρώ
- Μέγιστος αριθμός μετοχών που μπορεί να αποκτηθούν: Μέχρι το 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου (του συνολικού αριθμού των μετοχών).

Η εταιρία έχει αγοράσει ήδη 120.659 ίδιες μετοχές βάσει της απόφασης με την από 29/4/2014 έκτακτη γενική συνέλευση.

Όπως σημειώνει η εταιρία, όλα τα ειδικότερα θέματα που δεν ορίζονται στην απόφαση της γενικής συνέλευσης (όπως, ενδεικτικά, προσδιορισμός διαδικασίας και τρόπου κτήσης των ιδίων μετοχών, προσδιορισμός χρόνου και τρόπου επαναδιάθεσης των ιδίων μετοχών σε μετόχους της εταιρίας κ.λπ.) θα καθοριστούν με αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου, τηρούμενων σε κάθε περίπτωση των διατάξεων της σχετικής νομοθεσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v