Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΒΚΑ: Στις 16/8 η αποκοπή μερίσματος

Για τις 16 Αυγούστου ορίστηκε η ημέρα αποκοπής του μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή, για τη χρήση του 2006, όπως ανακοίνωσε η Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας.

ΓΕΒΚΑ: Στις 16/8 η αποκοπή μερίσματος
Για τις 16 Αυγούστου ορίστηκε η ημέρα αποκοπής του μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή, για τη χρήση του 2006, όπως ανακοίνωσε η Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 27ης Ιουνίου 2007 το καθαρό μέρισμα για τη χρήση 2006 ανέρχεται στο ποσό του 0,03 ευτώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τρίτη 14 Αυγούστου 2007.

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007 από την πληρώτρια τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ως ακολούθως:

1. Μέσω των χειριστών στο ΣΑΤ σύμφωνα με τα άρθρα 329 του κανονισμού του Χ.Α. και 39 του κανονισμού του ΚΑΑ.

2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από τον χειριστή τους στο ΣΑΤ ή έχουν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας τους.

3. Για όσους εκ των μετόχων για διαφόρους λόγους δεν καταστεί δυνατή η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος από τις 30 Αυγούστου 2007 μέσω του δικτύου των καταστημάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω 2 και 3 περιπτώσεις είναι δυνατή μέχρι τις 25/8/2008 και πραγματοποιείται με την προσκόμιση της ”Βεβαίωσης Δικαιούχου Μερίσματος Ανωνύμων Αξιών”, που θα παραλάβουν από τον χειριστή του λογαριασμού τους στο ΣΑΤ και την επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο τους.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία (25/8/2008), η καταβολή του μερίσματος θα γίνεται από τα γραφεία της εταιρίας ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α.Ε. στη διεύθυνση 18ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, 19300 Ασπρόπυργος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v