Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετρόπουλος: Συμφωνία με Sunlight στον τομέα των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών

Η συμφωνία προβλέπει την αγορά του αποθέματος των Η/Ζ και των σχετικών ανταλλακτικών της Sunlight από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, και την ανάληψη των ενεργών συμβολαίων συντήρησης

Πετρόπουλος: Συμφωνία με Sunlight στον τομέα των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών

Οι Εταιρίες Πέτρος Πετρόπουλος  ΑΕΒΕ και Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ ήρθαν σε συμφωνία μεταβίβασης του τομέα των εμπορικών Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ).

Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει την αγορά του αποθέματος των Η/Ζ και των σχετικών ανταλλακτικών της Sunlight από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, και την ανάληψη των ενεργών συμβολαίων συντήρησης, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των πελατών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ κ. Γιάννης Πετρόπουλoς είπε:

«Στα νέα χαμηλά επίπεδα όπου έχει διαμορφωθεί η αγορά, είναι σημαντική η αναδιάρθρωση του κλάδου με τη συγχώνευση ομοειδών δραστηριοτήτων. Με αυτή τη συμφωνία, ο κλάδος Η/Ζ Petrogen της Εταιρίας θα ενισχύσει την παρουσία του στην ελληνική αγορά διατηρώντας την ηγετική θέση που κατέχει επί σειρά ετών. Η εξαγορά αυτή δεν θα επηρεάσει σημαντικά τα αποτελέσματα του Ομίλου αλλά θα βελτιώσει την κερδοφορία της Επιχειρηματικής Μονάδας Petrogen, ιδιαίτερα το τμήμα After Sales.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v