Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Νέα τιμολογιακή πολιτική στα σκάφη αναψυχής

Εκπτώσεις μέχρι και 50% στους Στόλους Σκαφών παρέχει η ΑΤΕ Ασφαλιστική. Παράλληλα καλύπτει τη μερική κλοπή σε ειδικές περιπτώσεις

ΑΤΕ Ασφαλιστική: Νέα τιμολογιακή πολιτική στα σκάφη αναψυχής
Με ευελιξία η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στην ασφάλιση των Σκαφών Αναψυχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των ασφαλιστικών της εργασιών στον Κλάδο Σκαφών, η ΑΤΕ Ασφαλιστική ανανεώνει την Πολιτική της,

 Εφαρμόζοντας νέο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμολόγιο, με έναρξη ισχύος από 09.06.2015.
 Θεσπίζοντας ενιαία Γεωγραφική αντιμετώπιση στην τιμολόγηση των Σκαφών.
 Εισάγοντας τη διάκριση τους σε Ιδιωτικά Σκάφη Αναψυχής και σε Επαγγελματικά Σκάφη.
 Παρέχοντας σημαντικές εκπτώσεις μέχρι και 50%, στους Στόλους Σκαφών.
 Καλύπτοντας τη Μερική Κλοπή, σε ειδικές περιπτώσεις.
 Καθιστώντας εφικτή τη συνέχιση της ασφάλισης έως την ηλικία των 30 ετών, στα σκάφη που είναι ήδη ασφαλισμένα στην Εταιρεία.

Επιπλέον, για την καλύτερη υποστήριξη των Συνεργατών, το σύνολο των εργασιών του Κλάδου Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής, υποστηρίζεται από το portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής (νέες ασφαλίσεις, ανανεώσεις, ηλεκτρονικό ληξιάριο, άμεση εξόφληση), παρέχοντας άμεση και συνεχή διαθεσιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αναφορικά με την νέα πολιτική ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος Ι. Χατζηιωσήφ δήλωσε: «Η ανανεωμένη πολιτική μας για τον Κλάδο Σκαφών, εκφράζει την κεντρική στρατηγική απόφαση μας να στηρίξουμε τους Συνεργάτες μας και να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τις εργασίες τους. Μάλιστα, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι, η ανταγωνιστικότητα των ασφαλιστικών μας προγραμμάτων ενισχύεται ακόμα περισσότερο, αν λάβουμε υπόψη μας τη δυνατότητα των Συνεργατών μας να πραγματοποιούν τις εργασίες τους από το portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, με τον πλέον φιλικό, άμεσο και ασφαλή τρόπο, συνεχώς (24x7). Σε ένα περιβάλλον που η μείωση κάθε δαπάνης βρίσκεται στο στόχαστρο, δημιουργούμε σημαντική αξία παρέχοντας το σύνολο σχεδόν των εργασιών μέσω του portal, ακόμα και με τη χρήση ενός smartphone ή tablet.

Έτσι, οι Συνεργάτες μας μειώνουν εντυπωσιακά το κόστος λειτουργίας (paperless philosophy), κερδίζουν σε χρόνο και χρήμα και αυξάνουν τη διαθεσιμότητά τους με άμεσες υπηρεσίες προς την υφιστάμενη και δυνητική πελατεία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v