Αλουμύλ:Συμφωνία αξίας 2,5 εκ. με γαλλική εταιρία

Ένα σημαντικό συμβόλαιο εξασφάλισε ο όμιλος της Αλουμύλ Μυλωνάς, καθώς θα προμηθεύει τον γαλλικό όμιλο Richel Serres De France με προϊόντα αλουμινίου για την κατασκευή θερμοκηπίων, τομέας όπου δραστηριοποιείται η τελευταία.

Αλουμύλ:Συμφωνία αξίας 2,5 εκ. με γαλλική εταιρία
Ένα σημαντικό συμβόλαιο εξασφάλισε ο όμιλος της Αλουμύλ Μυλωνάς.

Θα προμηθεύει τον γαλλικό όμιλο Richel Serres De France με προϊόντα αλουμινίου για την κατασκευή θερμοκηπίων, τομέας όπου δραστηριοποιείται η τελευταία.

Πρόκειται για συμφωνία ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για το 2007 και από τη διοίκηση του ομίλου της Αλουμύλ εκτιμάται ότι θα ανανεωθεί με αυξητική τάση.

Η Richel Serres De France θεωρείται ο δεύτερος μεγαλύτερος διεθνώς κατασκευαστής θερμοκηπίων με αλουμίνιο αλλά και εξειδικευμένων αποθηκευτικών χώρων.

Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Παρισιού και διαθέτει παρουσία σε 80 χώρες, με ετήσιο τζίρο πλέον των 65 εκατ. ευρώ. Ο όμιλος της Αλουμύλ είχε διερευνητικές επαφές με τον γαλλικό όμιλο τα προηγούμενα χρόνια και προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας στα τέλη του προηγούμενου έτους.

Η συνεργασία αυτή, όπως διαβεβαίωναν αρμόδιες πηγές του ομίλου της Αλουμύλ, έχει μόνο επιχειρηματικό χαρακτήρα και δεν προοιωνίζεται μετοχική ανταλλαγή μεταξύ των δύο εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v