H σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Profile

Το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο και την Επιτροπή Ελέγχου της εταιρίας εξέλεξε η τακτική γενική συνέλευση της Profile που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου.

H σύνθεση του νέου Δ.Σ. της Profile

Η εταιρία Profile ανακοινώνει ότι στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι, εκπροσωπούντες 8.429.487 κοινές ονομαστικές μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 71,363% επί συνόλου 11.812.193 μετοχών και ισαρίθμων δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Η Γ.Σ., μεταξύ άλλων, ενέκρινε ομόφωνα την εκλογή νέου επταμελούς διοικητικού συμβουλίου με πενταετή θητεία, ήτοι με θητεία μέχρι την 30η Ιουνίου 2020.

Στη συνέχεια το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1) Χαράλαμπος Στασινόπουλος του Παναγιώτη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

2) Σπυρίδων Μπαρμπάτος του Αντωνίου-Ιωάννη, Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος.

3) Κωνσταντίνος Μαντζαβινάτος του Γεωργίου, Εκτελεστικό Μέλος.

4) Αικατερίνη Φιλιππή του Νικολάου, Εκτελεστικό Μέλος.

5) Αριστείδης Ηλιόπουλος του Σπυρίδωνος, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

6) Αντώνιος Ρούσσος του Αντωνίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

7) Εμμανουήλ Τσιριτάκης του Δημητρίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Ταυτόχρονα, όρισε ως ανεξάρτητα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3016/2002, όπως ισχύει σήμερα, τον κ. Αντώνιο Ρούσσο του Αντωνίου και τον κ. Εμμανουήλ Τσιριτάκη του Δημητρίου.

Επιπλέον, ενέκρινε ομόφωνα τον διορισμό Επιτροπής Ελέγχου (Audit Commitee) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 του ν. 3693/2008, η οποία αποτελείται από τα τρία (3) μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, ήτοι τους κ.: 1) Αριστείδη Ηλιόπουλο του Σπυρίδωνος, 2) Αντώνιο Ρούσσο του Αντωνίου και 3) Εμμανουήλ Τσιριτάκη του Δημητρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v