Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Company: Εγκριση ομολογιακού από τη Γ.Σ.

Την αναχρηματοδότηση του δανεισμού, ώστε να μειωθεί έτι περαιτέρω το κόστος χρήματος για την εταιρεία και να πραγματοποιηθεί η επέκταση σε νέες αγορές αποφάσισε η α΄ επαναληπτική Γ.Σ. της AS Company στις 17 Ιουλίου. Στο 25,4% η συμμετοχή της κας Α. Ανδρεάδου.

AS Company: Εγκριση ομολογιακού από τη Γ.Σ.
Την αναχρηματοδότηση του δανεισμού ώστε να μειωθεί έτι περαιτέρω το κόστος χρήματος για την εταιρεία και να πραγματοποιηθεί η επέκταση σε νέες αγορές αποφάσισε η α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση της AS Company που πραγματοποιήθηκε χθες 17 Ιουλίου στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στην γ.σ. εκπροσωπήθηκε το 54,0% (ποσοστό που αντιστοιχεί σε 2 μετόχους) του μετοχικού κεφαλαίου της.

”Όπως είναι γνωστό, τα οικονομικά μεγέθη της Εταιρείας, όπως παρουσιάστηκαν αναλυτικά στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουνίου 2007, είναι απολύτως ικανοποιητικά και καταδεικνύουν την ιδιαίτερα δυναμική πορεία της. Αυτονόητο είναι δε, ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την καλυτέρευσή τους, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση”.

Σύμφωνα με ό,τι ειχε γίνει γνωστό στο τέλος Ιουνίου, το ομολογιακό δάνειο ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, η εταιρία ανακοινώνει, ότι η κα Αναστασία Ανδρεάδου, προέβη την 16/07/2007 σε πώληση 1.150.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής καθαρής αξίας 2.438.000,00 ευρώ, με αποτέλεσμα η συμμετοχή της στο μετοχικό κεφαλαίο της Εταιρίας και στα δικαιώματα ψήφου να ανέλθει από 30,5% σε 25,4%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v