Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Ρύθμισε οφειλές 850 χιλ. προς την Πειραιώς

Τη ρύθμιση εντός του Ιουνίου ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 850 χιλ. ευρώ περίπου προς την Τράπεζα Πειραιώς γνωστοποίησε η Προοδευτική.

Προοδευτική: Ρύθμισε οφειλές 850 χιλ. προς την Πειραιώς
Η Προοδευτική ενημερώνει ότι αναφορικά με τις δανειακές υποχρεώσεις της προς την Τράπεζα Πειραιώς ύψους 850 χιλ. ευρώ περίπου, οι οποίες είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμες λόγω μη ύπαρξης δυνατότητας εξυπηρέτησής τους από αυτήν και για τις οποίες ευρίσκετο σε διαδικασία ρύθμισης, επέτυχε τη ρύθμιση αυτή εντός του Ιουνίου του 2015.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές της εταιρίας μεταφέρθηκαν στην κατηγορία «Επιτήρησης», με την απ' αριθμ. 1593 / 10.4.2014 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α.

Παράλληλα, με ξεχωριστή ανακοίνωσή της η εισηγμένη ενημερώνει ότι κατόπιν αιτήματος της εσωτερικής ελέγκτριας της εταιρίας κ. Αναστασίας Σταυριανίδου για έξοδό της από την θέση που κατέχει, το Δ.Σ. δέχτηκε το αίτημά της και με την από 7.7.2015 απόφασή του την αντικατέστησε από την κ. Παναγιώτα Δανιήλ του Ιωάννη με ΑΔΤ ΑΚ 611493, ως επικεφαλής του τμήματος εσωτερικού ελέγχου και υπεύθυνης οργάνωσης του τμήματος αυτού, κρίνοντας ότι πληροί τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα και διαθέτει την ανάλογη εμπειρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v