Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έργο 838.125 ευρώ ανέλαβε η ελίν Τεχνική

Έργο ύψους 838.125 ευρώ ανέλαβε η ελίν Τεχνική, θυγατρική της Ελινόιλ, για την κατασκευή του νέου Ειρηνοδικείου Κοζάνης. Το υπό κατασκευή έργο, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί ως την 4η Ιουλίου του 2008.

Έργο 838.125 ευρώ ανέλαβε  η ελίν Τεχνική
Εγκαινιάστηκαν την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2007 από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Παναγιώτη Πανούρη, οι εργασίες κατασκευής του νέου Ειρηνοδικείου Ανασελίτσης Νεάπολης Κοζάνης, έργο το οποίο έχει αναλάβει η ελίν Τεχνική ΑΤΕ, θυγατρική της Ελινόιλ.

Εκτός από τον Γ.Γ. ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και οι βουλευτές νομού Κοζάνης κ.κ. Γεώργιος Κασαπίδης και Νικόλαος Τσιαρτσιώνης, ο Νομάρχης Κοζάνης κ. Γεώργιος Δάκης, ο Δήμαρχος Νεάπολης Κοζάνης κ. Νικόλαος Αλμπάνης, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, και ο κ. Βασίλης Βενέτης, πρόεδρος της Θέμις Κατασκευαστική, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό.

Πιο συγκεκριμένα το υπό κατασκευή έργο, ύψους 838.125 ευρώ, προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί ως την 4η Ιουλίου του 2008 και πρόκειται να στεγάσει τους χώρους του Ειρηνοδικείου, οι οποίοι περιλαμβάνουν αίθουσες και γραφεία συνολικής επιφάνειας 723,30 m2.

Η ελίν Τεχνική, θυγατρική της ελίν, αποτελεί μια δυναμική τεχνική εταιρία που δραστηριοποιείται τόσο στην κατασκευή κτιρίων, οικιών και καταστημάτων μεγάλης επιφανείας, όσο και στην κατασκευή πολύπλοκων τεχνικών έργων, υψηλού βαθμού δυσκολίας, τομέας στον οποίο έχει αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία έχοντας αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία έργα όπως το υπερσύγχρονο εργοστασίου παραγωγής βιοντήζελ που ολοκλήρωσε πρόσφατα στο Βόλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v