Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PC Systems: Υπεγράφη το έργο του ΠΕΣΥΠ Θεσσαλίας

H PC Systems προχώρησε στην υπογραφή του Έργου ”Πληροφοριακό Σύστημα Υγείας του ΠΕΣΥΠ Θεσσαλίας”, που ανέλαβε μέσω της Ένωσης Computer Solutions – PC Systems – Quality & Reliability. Η εν λόγω σύμβαση αφορά στην υλοποίηση έργου της Κοινωνίας της Πληροφορίας, συνολικού τιμήματος 3,7 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%), με ποσοστό συμμετοχής 60% για την PC Systems.

PC Systems: Υπεγράφη το έργο του ΠΕΣΥΠ Θεσσαλίας
H PC Systems προχώρησε στην υπογραφή του Έργου ”Πληροφοριακό Σύστημα Υγείας του ΠΕΣΥΠ Θεσσαλίας”, που ανέλαβε μέσω της Ένωσης Computer Solutions – PC Systems – Quality & Reliability.

Η εν λόγω σύμβαση αφορά στην υλοποίηση έργου της Κοινωνίας της Πληροφορίας, συνολικού τιμήματος 3,7 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%), με ποσοστό συμμετοχής 60% για την PC Systems.

Αντικείμενο του έργου είναι η προμήθεια εξοπλισμού και έτοιμου λογισμικού, η ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών Υγείας, η δημιουργία της κατάλληλης δικτυακής υποδομής καθώς και η παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης, παραμετροποίησης, διασύνδεσης και υποστήριξης καλής λειτουργίας του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Υγείας ”ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ” της Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Επίσης η Ένωση των εταιριών Computer Solutions – PC Systems – Quality & Reliability έχει αναλάβει υπηρεσίες εκπαίδευσης των χρηστών στο νέο Πληροφοριακό Σύστημα Υγείας, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια υλοποίησης του έργου και για τις ανάγκες των υπηρεσιών υποστήριξης θα αναπτύξει helpdesk για την απομακρυσμένη υποστήριξη των χρηστών.

Με το εν λόγω έργο υλοποιούνται όλοι οι άμεσοι στόχοι του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας όσον αφορά στην εφαρμογή τεχνολογιών της Πληροφορικής και Επικοινωνιών στους φορείς της ΔΥΠΕ Θεσσαλίας, με γνώμονα τον Πολίτη.

Συγκεκριμένα το παρόν έργο εστιάζεται στις δράσεις εκείνες που σήμερα κρίνονται αναγκαίες για την βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον Πολίτη και ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα όπως ο τομέας της Υγείας. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου πληροφοριακού Συστήματος αποτελεί το πρώτο τμήμα ενός συνόλου από δράσεις και θα οδηγήσει σε ολοκληρωμένο φάκελο υγείας ασθενούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v