Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορά καρδιολογικών εξετάσεων από το Ιατρικό Αθηνών

Πακέτα προληπτικών εξετάσεων σε προνομιακές τιμές προσφέρει το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων (Athens Heart Center) του Ιατρικού Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς. Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του έτους.

Προσφορά καρδιολογικών εξετάσεων από το Ιατρικό Αθηνών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (27 Σεπτεμβρίου), το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων (Athens Heart Center) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, προσφέρει εξετάσεις καρδιολογικού ελέγχου στις Μονάδες του σε προνομιακή τιμή.

Αναλυτικότερα, το κάθε πακέτο προληπτικών εξετάσεων προσφέρεται στην ειδική τιμή των 130 ευρώ, η οποία θα ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου και αφορά ελέγχους στη:

Μονάδα Υπέρτασης που περιλαμβάνει:
o Καρδιολογική εξέταση
o ΗΚΓ
o Triplex καρδιάς
o Holter πιέσεως

Μονάδα Αρρυθμιών, Κολπικής Μαρμαρυγής, Συγκοπής που περιλαμβάνει:
o Καρδιολογική εξέταση
o ΗΚΓ
o Triplex καρδιάς
o Holter ρυθμού

Μονάδα Μυοκαρδιοπαθειών και Προαγωνιστικού Ελέγχου που περιλαμβάνει:
o Καρδιολογική εξέταση
o ΗΚΓ
o Απεικονιστικός έλεγχος καρδιάς
o Holter ρυθμού

Όπως σημειώνει το Ιατρικό Αθηνών, το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων (Athens Heart Center) λειτουργεί όλο το 24ώρο για κάθε είδους καρδιολογικά περιστατικά. Διευθυντής του Athens Heart Center είναι ο Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, πρωτοπόρος παγκοσμίως στην επεμβατική καρδιολογία και από τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες στον τομέα της καρδιολογίας.

Το Athens Heart Center διαθέτει Καρδιολογική Κλινική, Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας & Βηματοδότησης. Παράλληλα, οι αναβαθμισμένες Μονάδες Υπέρτασης, Μυοκαρδιοπαθειών και Κληρονομικών Νοσημάτων, Στεφανιαίας Νόσου, Κολπικής Μαρμαρυγής, Αρρυθμιών, Συγκοπής , Μεταβολικών και Παθολογικών Νοσημάτων και Καρδιοπάθειας Κύησης , καλύπτουν όλο το φάσμα της καρδιολογίας με την πλέον σύγχρονη προσέγγιση.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να κλείσετε το ραντεβού σας με τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Athens Heart Center, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.iatrikokentro.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v