Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Επεκτείνουν την παρουσία τους στο Ιράν

Νέες ευκαιρίες τόσο για την εισηγμένη όσο και για πολλές ελληνικές επιχειρήσεις διανοίγονται μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν. Συμμετέχει ενεργά σε δύο εκδηλώσεις των Ελλήνων Εξαγωγέων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Ευρωσύμβουλοι: Επεκτείνουν την παρουσία τους στο Ιράν

Την ενίσχυση της παρουσίας της στο Ιράν δρομολογεί η εισηγμένη εταιρεία Ευρωσύμβουλοι, μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και την αποκατάσταση των εμπορικών (και πολιτικών) της σχέσεων με τη διεθνή κοινότητα.

Οι Eυρωσύμβουλοι ήδη δραστηριοποιούνται στο Ιράν μέσω αποκλειστικού συνεργάτη (partner) και τώρα πλέον προγραμματίζουν την ίδρυση τοπικής θυγατρικής εταιρείας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Ευρωσυμβούλων κ. Πάρις Κοκορότσικος, μιλώντας στο Euro2day.gr σημειώνει: «Η κατάσταση στο Ιράν αλλάζει μέρα με την ημέρα, η μία ευρωπαϊκή αποστολή διαδέχεται την άλλη, σειρά οικονομικές συμφωνίες προωθούνται και συνάπτονται με άλλα κράτη, αλλά επίσης υπάρχει και μπαράζ επιχειρηματικών συζητήσεων.

Εμείς ως Eυρωσύμβουλοι, έχουμε ήδη κληθεί να καταθέσουμε προτάσεις για την αναδιάρθρωση των Βιομηχανικών Περιοχών και των Ελεύθερων Ζωνών της χώρας, προκειμένου αυτή να γίνει περισσότερο ελκυστική σε επενδυτές του εξωτερικού. Το Ιράν γενικότερα, παρουσιάζει σημαντικό ενδιαφέρον σε σειρά από οικονομικούς κλάδους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα τρόφιμα, τα δομικά υλικά και τα ειδικά χημικά (special chemicals)».

Προς την κατεύθυνση αυτή και με σκοπό να συμβάλλουν στην ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας, οι Eυρωσύμβουλοι θα συμμετάσχουν ενεργά σε δύο εκδηλώσεις μέσα στον Οκτώβριο: Σε αυτή της 21ης του μήνα στη Θεσσαλονίκη με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και σε εκείνη της 22ης Οκτωβρίου στην Αθήνα με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v