Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην αγορά της Τουρκίας εισέρχεται η Έλτον

Καταρχήν συμφωνία για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών τουρκικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στην προώθηση πρώτων υλών και χημικών πρώτων υλών, υπέγραψε η Έλτον. Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση των τοπικών αρχών.

Στην αγορά της Τουρκίας εισέρχεται η Έλτον

Η Έλτον Διεθνούς Εμπορίου ΑΕΒΕ γνωστοποιεί ότι ο όμιλος, στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των εμπορικών του δραστηριοτήτων, προχώρησε στην καταρχήν υπογραφή συμφωνίας για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών εταιρίας με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην οποία δεν είχε έως τώρα συμμετοχή και με αντικείμενο όμοιο με αυτό της δραστηριότητας του ομίλου, ήτοι την προώθηση πρώτων υλών και χημικών πρώτων υλών, επιβεβαιώνοντας σχετικές αναφορές του CEO κ. Νέστορα Παπαθανασίου, σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr.

Το εκτιμώμενο τίμημα δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τα οικονομικά μεγέθη του ομίλου.

Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση των τοπικών αρχών, ως εκ τούτου η Έλτον θα ενημερώσει περαιτέρω το επενδυτικό κοινό σχετικά με τις όποιες εξελίξεις.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος, συνεπής στην εφαρμογή του στρατηγικού του σχεδιασμού και ανάπτυξης, μέσω της παρούσας εξαγοράς επιτυγχάνει τη διείσδυσή του σε μία εκ των σημαντικών και διαρκώς ανερχόμενων αγορών-στόχων του, αυτήν της Τουρκίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v