Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοινό δίκτυο ανάληψης μετρητών από Attica-Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας

Οι πελάτες της Attica μέσω των συνεργασιών με Συνεταιριστικές τράπεζες μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση σε περισσότερα από 190 ATM σε όλη τη χώρα, αναφέρει η ανακοίνωση.

Κοινό δίκτυο ανάληψης μετρητών από Attica-Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας

Με γνώμονα τη διευρυμένη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών τους, η Attica Bank και η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους στις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω του δικτύου των ATM.

Οι δύο Τράπεζες διαμορφώνουν ένα κοινό, εκτεταμένο δίκτυο ανάληψης μετρητών (ATM) με 90 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη τη χώρα, απ' όπου οι πελάτες τους μπορούν να πραγματοποιούν αναλήψεις μετρητών και να λαμβάνουν ενημερώσεις για τους λογαριασμούς τους, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Σημειώνεται, ότι οι πελάτες της Attica Bank μέσω των συνεργασιών της με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου, τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση σε περισσότερα από 190 ATM σε όλη τη χώρα, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v