Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για την Ελινόιλ στα βραβεία «True Leader» της ICAP

Το βραβείο για την εισηγμένη εταιρία παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελινόιλ Γιάννης Αληγιζάκης. Η εταιρία βραβεύτηκε για δεύτερη φορά.

Διάκριση για την Ελινόιλ στα βραβεία «True Leader» της ICAP

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έλαβε την διάκριση True Leader 2014 στα βραβεία θεσμός της ICAP με τίτλο «True Leaders» που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι επιδόσεις της ΕΛΙΝΟΙΛ την κατατάσσουν σε μια ολιγομελή ομάδα εταιριών οι οποίες για το 2014 κάλυπταν ταυτόχρονα πολλαπλά και δύσκολα κριτήρια που έχει θεσπίσει η ICAP, κόντρα στην αβεβαιότητα και εν μέσω αρνητικών συγκυριών.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στις επιδόσεις της για το 2014, ο όμιλος της ΕΛΙΝΟΙΛ κατατάχθηκε στην 102η θέση ως προς την κερδοφορία EBITDA, παρουσίασε αύξηση προσωπικού, ήταν στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου της, βάσει τζίρου, και είχε υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας). Η διάκριση της ΕΛΙΝΟΙΛ έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς αφορά ένα θεσμό που βραβεύει εταιρίες που πληρούν συγκεκριμένα, αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Το βραβείο για την ΕΛΙΝΟΙΛ παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Γιάννης Αληγιζάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v