Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΡΙ - ΚΡΙ: Οk από γ.σ. για split στα 2

Τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με διανομή δωρεάν μετοχών, αποφάσισε η 21η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΡΙ-ΚΡΙ, που πραγματοποιήθηκε την 28η Αυγούστου 2007. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών σε 0,50 ευρώ με παράλληλη έκδοση 8.976.960 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ώστε να διανεμηθεί στους μετόχους μία (1) νέα δωρεάν μετοχή για κάθε μία (1) παλαιά (split).

ΚΡΙ - ΚΡΙ: Οk από γ.σ. για split στα 2
Τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με διανομή δωρεάν μετοχών, αποφάσισε η 21η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΡΙ-ΚΡΙ, που πραγματοποιήθηκε την 28η Αυγούστου 2007.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών σε 0,50 ευρώ με παράλληλη έκδοση 8.976.960 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ώστε να διανεμηθεί στους μετόχους μία (1) νέα δωρεάν μετοχή για κάθε μία (1) παλαιά (split).

Η ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος διανομής των νέων δωρεάν μετοχών θα καθοριστεί μετά από απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας.

Στόχο του split αποτελεί η αύξηση της εμπορευσιμότητας της μετοχής και η περαιτέρω διεύρυνση της μετοχικής βάσης της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v