Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Νέες συνεργασίες στην Αφρική

Η εταιρία συμμετέχει μεταξύ άλλων στο Africa Core Bank Summit το οποίο πραγματοποιείται στο Ναϊρόμπι της Κένυας στις 26-27 Νοεμβρίου. Ποια προιόντα θα παρουσιάσει η εισηγμένη.

Profile: Νέες συνεργασίες στην Αφρική

Η Profile Software επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Αφρικανική ήπειρο με ενίσχυση της ομάδας της, σύναψη νέων συνεργασιών αντιπροσώπευσης και συμμετοχή σε κλαδικά συνέδρια, αναφέρει σε ανακοίονωση

Στα πλαίσια της υλοποίησης των διεθνών δράσεων της, η εταιρία διευρύνει το δίκτυο των συνεργατών της με νέες, ΙΤ εταιρείες και νέα στελέχη για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των απαιτήσεων των τοπικών χρηματοοικονομικών οργανισμών, ενώ συμμετέχει και σε δυο συνέδρια του χώρου για το 2015.

Συγκεκριμένα, η εταιρία υποστηρίζει τις εργασίες του 4ου Annual Banking Technology Egypt Summit στις 9 και 10 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται στο Nile Ritz-Carlton Hotel στο Κάΐρο, της Αιγύπτου. Το συγκεκριμένο συνέδριο αποτελεί ετήσια συνάθροιση στελεχών από το χρηματοοικονομικό τομέα και τον κλάδο της πληροφορικής κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάζονται νέες λύσεις, καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες και ενημερώσεις αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο για την ευρύτερη περιοχή.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνονται η χρήση mobile και web τραπεζικών υπηρεσίων, πολλές καινοτομίες στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, η διαχείριση κινδύνου καθώς και οι νέες κανονιστικές οδηγίες.

Επιπρόσθετα, η Profile συμμετέχει στο Africa Core Bank Summit το οποίο πραγματοποιείται στο Tribe Hotel, Ναϊρόμπι της Κένυας στις 26 και 27 Νοεμβρίου και έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο συνέδριο για την παρουσίαση των νέων τεχνολογικών εξελίξεων στον τραπεζικό τομέα συγκεντρώνοντας περισσότερους από 250 επαγγελματίες του χώρου.

Η Profile συγκαταλέγεται ανάμεσα στους συνεργάτες της εκδήλωσης που θα παρουσιάσει τις ακόλουθες λύσεις:

-Το FMS.next, την τραπεζική πλατφόρμα που καλύπτει τις απαιτήσεις για Core Banking, Islamic Banking, Leasing and Financing, Collections ενώ παρέχει την λύση για P2P Lending, που συνδυάζει banking και investment management λειτουργικότητα.

-Το IMSplus, τη βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, που καλύπτει τις απαιτήσεις των Wealth Management, Asset και Fund Management εταιρειών, Family Offices καθώς και Personal Banking & Brokerage οργανισμών.

Το Axia, τη web-based, omni-channel λύση που απευθύνεται στον τομέα του Wealth Management για οργανισμούς κάθε μεγέθους ή τύπου. Προσφέρει εναλλακτικές επιλογές υλοποίησης και οικονομίες μεγέθους χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής. Επιπλέον η πλατφόρμα περιλαμβάνει λύση για client onboarding που αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και προσφέρει μοναδική εμπειρία στον χρήστη καθώς και εύχρηστο σχεδιασμό, αναφέρει η εταιρία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v