Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Moda Bagno: Κέρδη 1,27 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο

Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 8% και διπλασιασμό των προ φόρων κερδών σε επίπεδο εταιρείας και υπερδιπλασιασμό σε επίπεδο ομίλου εμφάνισε στο εξάμηνο η Ν.Βαρβέρης - Moda Bagno.

Moda Bagno: Κέρδη 1,27 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο
Αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 8% και σημαντική ενίσχυση στα κέρδη μετά φόρων εμφάνισε στο εξάμηνο η Ν.Βαρβέρης - Moda Bagno.

Ειδικότερα, εμφάνισε αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 8% για την εταιρεία και τον όμιλο ο οποίος ανήλθε σε 18,1 εκατ. ευρώ έναντι 16,7 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2006, και 13% στους κρίσιμους τομείς (εκτός οικοδομικής δραστηριότητας).

Παράλληλα, ανακοίνωσε αύξηση του περιθωρίου μικτού κέρδους κατά 4% για τη εταιρεία και κατά 3% για τον όμιλο.

Η Moda Bagno σημείωσε διπλασιασμό των προ φόρων κερδών σε επίπεδο εταιρείας και υπερδιπλασιασμό σε επίπεδο ομίλου τα οποία ανήλθαν σε 1,63 εκατ. ευρώ έναντι 0,62 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2006.

Τα μετά από φόρους αποτελέσματα αυξήθηκαν κατά 4,4 και 3,1 φορές, σε επίπεδο εταιρείας και ομίλου αντίστοιχα και ανήλθαν σε 1,27 εκατ. ευρώ έναντι -0,6 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2006.

Αύξηση επίσης σημείωσαν τα κέρδη προ φόρων, χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) τα οποία ανήλθαν στα 2,51 εκατ. ευρώ για το α’ εξάμηνο του 2007, έναντι 1,54 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2006.

Υπερδιπλάσιο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2006, παρουσιάζεται και το ύψος των εισροών από την λειτουργική δραστηριότητα, τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και ομίλου.

Τέλος, βελτίωση καταγράφεται σε όλους σχεδόν τους οικονομικούς και μη δείκτες, σε σχέση με την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα τόσο του α’ εξαμήνου όσο και του έτους 2006.

Η αξία των εισερχομένων παραγγελιών για το πρώτο εξάμηνο του 2007, μέρος των οποίων δεν έχει εκτελεστεί μέχρι 30/6/2007, είναι αυξημένη σε ποσοστό άνω του 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2006.

Ο ρυθμός αύξησης της αξίας των εισερχομένων παραγγελιών είναι σε συνέπεια με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν κατά το α’ τρίμηνο, και προβλέπεται ότι το ποσοστό αυτό αύξησης θα διατηρηθεί, με στόχο να ενισχυθεί, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Σημαντικό επίσης είναι το στοιχείο της ενίσχυσης όλων των εμπορικών τομέων που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Τέλος, η Διοίκηση της εταιρείας προβλέπει ανάλογες εξελίξεις και για τα ετήσια μεγέθη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v