Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αττικές Εκδόσεις: Στα 3,3 εκ. τα κέρδη προ φόρων

Εντυπωσιακή βελτίωση σε όλα τα μεγέθη εμφάνισε ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων το πρώτο εξάμηνο του 2007 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο. Τα κέρδη προ φόρων επίσης έφτασαν τα 3,3 εκ. ευρώ στο εξάμηνο, έναντι πρόβλεψης 2,5 εκ. ευρώ

Αττικές Εκδόσεις: Στα 3,3 εκ. τα κέρδη προ φόρων
Εντυπωσιακή βελτίωση σε όλα τα μεγέθη εμφάνισε ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων το πρώτο εξάμηνο του 2007 σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο.

Συγκεκριμένα ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 60% σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας τα 49 εκ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ξεπέρασαν τα 4 εκ. ευρώ έναντι 0,8 εκ. ευρώ ζημίων πέρυσι. Τα κέρδη προ φόρων επίσης έφτασαν τα 3,3 εκ. ευρώ στο εξάμηνο, έναντι πρόβλεψης 2,5 εκ. ευρώ.

Η βελτίωση αυτή προήλθε καταρχήν από την αύξηση της κυκλοφορίας των τηλεοπτικών περιοδικών του Ομίλου ”Τηλεθεατής” και ”Τηλέραμα”, την αύξηση της διαφημιστικής εισροής στο σύνολο των περιοδικών του Ομίλου αλλά και τη σημαντική αύξηση των διαφημιστικών εσόδων του ραδιοφωνικού σταθμού Athens DJ.

Ταυτόχρονα συνεχίζεται η αύξηση μεγεθών όλων των θυγατρικών του εξωτερικού σε Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων αναμένεται να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς ανάπτυξης στα μεγέθη του και στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v