Νέο Αμοιβαίο από την Alpha Trust AEΔΑΚ

Στη δημιουργία ενός νέου αμοιβαίου κεφαλαίου του ALPHA TRUST opportunities, προχώρησε η ALPHA TRUST Α.Ε.Δ.Α.Κ. με σκοπό να αξιοποιήσει τις σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές που παρουσιάζονται στο χώρο των μετοχικών επενδύσεων.

Νέο Αμοιβαίο από την Alpha Trust AEΔΑΚ
Στη δημιουργία ενός νέου αμοιβαίου κεφαλαίου προχώρησε η ALPHA TRUST Α.Ε.Δ.Α.Κ. με σκοπό να αξιοποιήσει τις σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές που παρουσιάζονται στο χώρο των μετοχικών επενδύσεων.

Πρόκειται για το ALPHA TRUST Opportunities Μετοχικό Εσωτερικού, με το οποίο η ALPHA TRUST διευρύνει τις επενδυτικές επιλογές που προσφέρει στην κατηγορία των μετοχικών αμοιβαίων κεφαλαίων.

Το ALPHA TRUST Opportunities στοχεύει στην επίτευξη υπεραξιών επενδύοντας κυρίως σε μετοχές εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αλλά και σε άλλες αγορές με προσανατολισμό στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στη Ρωσία κλπ.

Βασικά χαρακτηριστικά του ALPHA TRUST Opportunities είναι η ευελιξία και η ελευθερία επενδυτικών κινήσεων, ακολουθώντας κάποιο από τα επενδυτικά μοντέλα επιλογής μετοχών (value, growth, momentum κλπ.) ή συνδυασμό μεταξύ αυτών. Η επιλογή των μετοχών που απαρτίζουν το χαρτοφυλάκιο γίνεται χωρίς τους κλασικούς περιορισμούς όπως: κλαδική κατανομή, κεφαλαιοποίηση, συμμετοχή σε δείκτες αναφοράς.

Το νέο αμοιβαίο απευθύνεται σε όσους διαθέτουν μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα και αναζητούν την εκμετάλλευση επενδυτικών ευκαιριών, αναλαμβάνοντας έως πολύ υψηλού επιπέδου επενδυτικό κίνδυνο.

Η εντυπωσιακή πορεία των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της εταιρίας με τις συνεχείς διακρίσεις από την έναρξη λειτουργίας της, πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο διαχείρισης που ασκείται διαχρονικά από την ALPHA TRUST και αποτελεί το καλύτερο δυνατό εφόδιο για το ALPHA TRUST Opportunities.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v