Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση για την Κρι Κρι στα βραβεία του ΣΒΒΕ

Η Κρι Κρι διακρίθηκε στην κατηγορία 'Εξαγωγική Αριστεία'. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Διάκριση για την Κρι Κρι στα βραβεία του ΣΒΒΕ

Η Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, απέσπασε μια διάκριση για το 2015, στα Βραβεία 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος', τα οποία διοργανώνονται από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ)

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία διακρίθηκε στην κατηγορία 'Εξαγωγική Αριστεία', γεγονός που αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών της εταιρείας να αναδείξει τις αξίες και την ποιότητα του αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού, διεθνώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Εξαγωγών της εταιρίας, Ανδρέας Μυλωνάς, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Σε ένα ρευστό κοινωνικοοικονομικό τοπίο, η εταιρία πέρασε τα ελληνικά σύνορα και κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Τα προϊόντα Κρι Κρι βρίσκονται αυτή τη στιγμή, σε χιλιάδες σημεία πώλησης διεθνώς, προάγοντας την ελληνικότητα και τις αξίες που πρεσβεύει η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια».

Πληροφορίες για τα Βραβεία Ελληνική Αξία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) διοργανώνει τα βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» σε επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον επιχειρηματικό και κοινωνικό στίβο κατά το 2014. Τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», αποτελούν ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την ελληνική οικονομία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v