Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Πελοποννήσου ζητά συμμετοχή στην ΑΜΚ

Καλώ κάθε πολίτη, κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγελματία, να ενισχύσει την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας με τη συμμετοχή του στην αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου έως την Παρασκευή 18/12/2015, υπογραμμίζει ο Δαλαμαρίνης.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Πελοποννήσου ζητά συμμετοχή στην ΑΜΚ
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου στα 18 χρόνια της λειτουργίας της είναι μοχλός ανάπτυξης και στήριξης της τοπικής οικονομίας και της κοινωνίας τόσο της Κορινθίας όσο και της Περιφέρειας της Πελοποννήσου. Έχει στηρίξει την επιχειρηματικότητα στις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας μας όπως, την Τρίπολη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, το Άργος και βέβαια την Κόρινθο, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΔΣ, Γεώργιος Δαλαμαρίνης.

Θα αποτελέσει ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη, αν αυτό το όραμα, αρχικά των επιχειρηματιών της Κορίνθου που έγινε πραγματικότητα με την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια όλων των Κορίνθιων και στη συνέχεια όλων των Πελοποννήσιων, διακόψει την αυτόνομη ύπαρξή και λειτουργία του.

Ο σκοπός είναι να παραμείνει η τράπεζα στα χέρια των φυσικών της ιδιοκτητών, δηλαδή όλων μας, και να διατηρηθεί ο συνεταιριστικός της χαρακτήρας. Για να συμβεί αυτό πρέπει να συμβάλλουμε όλοι. Με τη συμμετοχή του ο καθένας μπορεί να σηματοδοτήσει τη βιωσιμότητα και να διασφαλίσει την περαιτέρω λειτουργία και ανάπτυξη της Τράπεζας, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Τα Επιμελητήρια, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Κορίνθου και οι λοιποί Δήμοι της περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δυτικής Αττικής, η Ιερά Μητρόπολη και οι παραγωγικοί φορείς του τόπου μας στηρίζουν την προσπάθεια διάσωσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου.

Καλώ κάθε πολίτη, κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγελματία, να ενισχύσει την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας με τη συμμετοχή του στην αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου έως την Παρασκευή 18/12/2015.

Από τη σύστασή της αυτή η Τράπεζα έχει προσφέρει στις μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία γενικότερα, πάνω από € 500 εκατ, σε δάνεια και πιστωτικές διευκολύνσεις.

Είναι λοιπόν τώρα απαραίτητο να συσπειρωθούμε όλοι, επιχειρηματίες, αγρότες, επαγγελματίες, νοικοκυριά, όσοι δηλαδή τόσα χρόνια στήριξαν και στηρίχθηκαν από την Τράπεζα και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να πετύχουμε τη σωτηρία της μέσα από την αυτόνομη πορεία της. Για το καλό της τοπικής μας οικονομίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για τη διάσωση των θέσεων εργασίας, για το καλό, εν τέλει, της κοινωνίας μας, υπογραμμίζει ο κ. Δαλαμαρίνης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v