Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Λανσάρει τη νέα λύση Axia Wealth Management Front-End

Η λύση περιλαμβάνει έτοιμο προς χρήση ταμπλό (dashboard), με πολλαπλές επιλογές πινάκων (panels) και διατάξεων (layouts), ποικιλία widgets, λειτουργίες client onboarding, CRM καθώς και εργαλεία παροχής συμβουλών.

Profile: Λανσάρει τη νέα λύση Axia Wealth Management Front-End
Η Profile Software, εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει ότι η cloud-based πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, Axia, διατίθεται πλέον με νέα front-end λύση η οποία περιλαμβάνει μία μοναδικά σχεδιασμένη διεπαφή χρήστη (user interface) και δυνατότητες διασύνδεσης με οποιοδήποτε back-end σύστημα διαχείρισης επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένου και του IMSplus.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η λύση περιλαμβάνει έτοιμο προς χρήση ταμπλό (dashboard), με πολλαπλές επιλογές πινάκων (panels) και διατάξεων (layouts), ποικιλία widgets, λειτουργίες client onboarding, CRM καθώς και εργαλεία παροχής συμβουλών. Παράλληλα, προσφέρει πλήθος από λειτουργικότητες για διαχείριση χαρτοφυλακίου και εγγράφων, που επιτρέπουν στην Wealth Management εταιρεία να υλοποιήσει άμεσα και με ασφάλεια μια μοντέρνα εφαρμογή τόσο για τους εσωτερικούς χρήστες της όσο και για τους πελάτες της, με πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή με web browser.

Η ευέλικτη και εύκολα παραμετροποιήσιμη διεπαφή χρήστη (user interface) του Axia, μπορεί να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις των Relationship Managers αναφορικά με την εμφάνιση του περιβάλλοντος εργασίας, καθώς επιτρέπει παραμετροποίηση του θέματος (theme), του λογοτύπου και των dashboard panels. Επιπλέον, προσφέρει λειτουργικότητα για παραμετροποιήσιμες φόρμες και ερωτηματολόγια πελατών παρέχοντας επαυξημένη εμπειρία χρήστη και επιχειρηματική ευελιξία σε όλα τα επίπεδα. Η λειτουργία για client onboarding περιλαμβάνει συλλογή των στατικών δεδομένων του πελάτη, διαχείριση εγγράφων του πελάτη, ερωτηματολογίων, επιλογή επενδυτικών στρατηγικών και δημιουργία επενδυτικών προτάσεων.

Επιπλέον, τα ενσωματωμένα εργαλεία παροχής συμβουλών (advisory tools) προσφέρουν τη δυνατότητα εύκολης σύγκρισης των υφιστάμενων χαρτοφυλακίων με το μοντέλο της επιλεγμένης στρατηγικής και κατανομή των επενδυόμενων κεφαλαίων (asset allocation), για δυνητικούς και νέους πελάτες συμπεριλαμβανομένων και ειδοποιήσεων (alerts και push notifications). Η ομαδοποίηση αλλά και η λεπτομερής απεικόνιση είναι διαθέσιμες άμεσα, «με ένα κλικ», προσφέροντας συνολική αλλά και αναλυτική παρουσίαση ανάλογα με την επιλογή του χρήστη.

Το Axia προσφέρει αναβαθμισμένες δυνατότητες πληροφόρησης και λειτουργικότητας του διασυνδεδεμένου back-end συστήματος, ενισχύοντας την επιχειρηματική ευελιξία, την αποδοτικότητα και την κάλυψη των απαιτήσεων του πελάτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v