Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Moda Bagno:Στις 22/10 η απόφαση για split (2ν/1π)

H εταιρία Moda Bagno πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 22/10/07 με βασικό θέμα την αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και παράλληλη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής στο 1/3 με την έκδοση νέων μετοχών που που θα διατεθούν σε αναλογία δύο νέων για κάθε μία παλαιά μετοχή.

Moda Bagno:Στις 22/10 η απόφαση για split (2ν/1π)
H εταιρία Moda Bagno πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 22/10/07 με βασικό θέμα την αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και παράλληλη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής στο 1/3 με την έκδοση νέων μετοχών που που θα διατεθούνσε αναλογία δύο νέων για κάθε μία παλαιά μετοχή.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού, όπως εμφανίζεται στο λογαριασμό ”Αποθεματικό υπέρ το άρτιο”, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

2. Λήψη απόφασης για τη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών (split) στο 1/3, με την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών & δωρεάν διανομή αυτών στους μετόχους σε αναλογία 2 νέων για κάθε μία παλαιά μετοχή.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v