Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Νέο μέλος του Δ.Σ. ο Γ.Π. Καλογηράς

Την εκλογή του κ. Γεράσιμου - Παύλου Καλογηρά ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Ιωάννη - Ευρυβιάδη Χαραλαμπάκη, ανακοίνωσε η εταιρία Ευρωσύμβουλοι.

Ευρωσύμβουλοι: Νέο μέλος του Δ.Σ. ο Γ.Π. Καλογηράς
Η εταιρία Ευρωσύμβουλοι πληροφορεί το επενδυτικό κοινό ότι με την από 29.01.2016 επιστολή του το μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., κ. Ιωάννης - Ευρυβιάδης Χαραλαμπάκης, υπέβαλε την παραίτηση του από το Δ.Σ. για προσωπικούς λόγους, της παραιτήσεως του ισχύουσας από 29.1.2016 και εντεύθεν.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας της 2ας Μαρτίου 2016 εκλέχτηκε παμψηφεί σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους του, ο κ. Γεράσιμος - Παύλος Καλογηράς του Ανδρέα και της Περιστέρας, Δικηγόρος, ως μη εκτελεστικό μέλος, για το υπόλοιπο της θητείας του Δ.Σ., το οποίο εκλέχθηκε από την ετήσια τακτική Γ.Σ. της 22ας Ιουνίου 2015 με τετραετή θητεία για να διοικήσει την εταιρία μέχρι την ημέρα σύγκλησης της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης που θα συνέλθει εντός του πρώτου εξαμήνου του έτους 2019 (και όχι πέραν της 30/6/2019).

Το διοικητικό συμβούλιο με την συμμετοχή πλέον και του νέου μέλους του ανασυγκροτήθηκε σε σώμα και κατανεμήθηκαν αρμοδιότητες ως εξής:

Εξελέγησαν ομόφωνα ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλός του ο κ. Πάρις Κοκορότσικος και ως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Ευστάθιος Ταυρίδης.

Το διοικητικό συμβούλιο επίσης, σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του καταστατικού της εταιρίας, αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει την άσκηση των εξουσιών του και την εκπροσώπηση της εταιρίας στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο αυτής κ. Πάρι Κοκορότσικο και στον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ευστάθιο Ταυρίδη, οι οποίοι μαζί ή ξεχωριστά διά μόνης της υπογραφής τους κάτωθεν της εταιρικής επωνυμίας, θα δεσμεύουν την εταιρία.

Κατόπιν τούτων η πλήρης σύνθεση και οι ιδιότητες των μελών του Δ.Σ. έχουν ως εξής:

1. Πάρις Κοκορότσικος του Στέργιου και της Μαρίκας, Χημικός Μηχανικός, εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και Νόμιμος Εκπρόσωπος.

2. Ευστάθιος Ταυρίδης του Γαβριήλ και της Αλίκης, Χημικός Μηχανικός - Οικονομολόγος, εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος και Νόμιμος Εκπρόσωπος.

3. Χρήστος Μπουγιουκλής του Αθανασίου και της Μαρίας, εκτελεστικό μέλος.

4. Νικόλαος Ζάχαρης του Θωμά και της Ελένης, Χημικός Μηχανικός, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

5. Ανέστης Κερεμλόγλου του Αντώνιου και της Ευαγγελίας, Οικονομολόγος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

6. Διονύσιος Χιόνης του Παύλου και της Καλλιόπης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

7. Γεράσιμος - Παύλος Καλογηράς του Ανδρέα και της Περιστέρας, Δικηγόρος, μη εκτελεστικό μέλος.

8. Davis – Charles Wittig του David και της Beth, μη εκτελεστικό μέλος.

9. Βασίλειος Σωτηρόπουλος του Γεράσιμου και της Άννας, μη εκτελεστικό μέλος.

Ο ορισμός των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. έγινε όπως ο ν.3016/2002 ορίζει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v