Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορά τροφίμων στους πρόσφυγες από την Attica Group

Στη διανομή τροφίμων στους πρόσφυγες που έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα στους επιβατικούς σταθμούς του λιμανιού του Πειραιά αλλά και στους πρόσφυγες που βρίσκονται στη Σάμο προχώρησε η Attica Group.

Προσφορά τροφίμων στους πρόσφυγες από την Attica Group

Η Attica Group, μέλος του ομίλου Marfin Investment Group (MIG), στέκεται αρωγός τόσο στις ανάγκες των προσφύγων όσο και στην προσπάθεια της ελληνικής Πολιτείας για την αντιμετώπιση των μεγάλων δυσκολιών που δημιουργούνται από το διαρκώς αυξανόμενο αριθμό προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Attica Group παρέδωσε ποσότητες φρέσκου γάλακτος, χυμών και δημητριακών στους πρόσφυγες που έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα στους επιβατικούς σταθμούς του λιμανιού του Πειραιά, ενώ διένειμε τρόφιμα και στους πρόσφυγες της Σάμου.

Σύμφωνα με την εταιρία, η κίνηση αυτή αποσκοπεί όχι μόνο στην κάλυψη κάποιων εκ των βασικών αναγκών των προσφύγων, αλλά κυρίως στην ψυχολογική στήριξη αυτών των ανθρώπων, που έπειτα από ποικίλες κακουχίες έχουν την ανάγκη ζεστής και ανθρώπινης συμπαράστασης.

Η Attica Group θα συνεχίσει την παροχή βοήθειας και με κάθε ευκαιρία θα προσπαθεί για την ανακούφιση των προσφύγων, στηρίζοντας την Πολιτεία σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία και εύχεται για την όσο το δυνατό συντομότερη επίλυση του προβλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v