Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για Τηλέτυπο

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κρίνει ότι δεν διασφαλίζεται η προστασία του επενδυτικού κοινού. Η εταιρία καλείται να παράσχει ενημέρωση για τα αποτελέσματα της ΑΜΚ και τις ενέργειες της εταιρίας, δεδομένου ότι έχει λήξει το waiver από τις πιστώτριες τράπεζες.

ΧΑ: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για Τηλέτυπο

Από σήμερα 08/03/2016, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.».

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έκρινε ότι, σε συνέχεια της από 7.3.2016 ανακοίνωσης της εν λόγω Εταιρείας, δεν διασφαλίζεται η προστασία του επενδυτικού κοινού και η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών αυτής και αποφάσισε να ζητήσει από το Χρηματιστήριο Αθηνών όπως προβεί σε αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας κατ' εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 17 του ν.3371/2005.

Οι μετοχές της εταιρείας "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ" θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η ανωτέρω Εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για

α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου,

β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η Εταιρεία, δοθέντος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες, και

γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Σημειώνεται ότι χθες, Δευτέρα, αναβλήθηκε για τις 11 Μαρτίου η προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τηλέτυπος με θέμα την πιστοποίηση καταβολής ποσού της από 26.05.2015 αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσόν έως 15.118.950 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε ανακοινώσει η εταιρία στις 2 Μαρτίου, η κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας διαμορφώθηκε στο 0,001%, με το Δ.Σ. να καλείται να αποφασίσει για τη διάθεση των 50.395.928 αδιάθετων μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v