Συκοφαντικά δημοσιεύματα καταγγέλλει η Attica Bank

Ουδέποτε κατετέθη αίτηση πτώχευσης σε βάρος της Attica Bank από τη γνωστή πολυεθνική εταιρεία Roland Berger, ενώ η κατατεθείσα από την Ελληνική ΕΠΕ του Στ. Παπασταύρου απερρίφθη αμετακλήτως από το Πολ. Πρωτ. Αθηνών, σημειώνει η Attica.

Συκοφαντικά δημοσιεύματα καταγγέλλει η Attica Bank

Σε διάψευση δημοσιευμάτων προχωρά η Attica Bank σημειώνοντας ότι δεν βρίσκεται σε οποιαδήποτε αντιδικία με την πολυεθνική Roland Berger. 

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής:

«Στο πλαίσιο κατασυκοφάντησης της Αttica Bank και των στελεχών της και προφανώς σε συνεργασία με αγνώστους ακόμα συνυπαιτίους, με ναυαρχίδα την ιστοσελίδα bankingnews.gr, επιχειρείται η υπονόμευση της πορείας της Αttica Bank με αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, ότι δήθεν η γνωστή πολυεθνική εταιρεία Roland Berger εκτελεί δικαστική απόφαση κατάσχεσης 1.8 εκ. στην Attica Bank επί αγγλικού εδάφους, όπως ισχυρίζεται ο - ήδη καταδικασθείς για κατ' εξακολούθηση απόπειρα εκβίασης και συκοφαντική δυσφήμιση σε φυλάκιση 2 ετών και 3 μηνών (Απόφαση Τριμ. Πλημ/κείου Αθηνών 36773/2015) - Στ. Παπασταύρου.

Τα γεγονότα όμως διαψεύδουν τους συκοφάντες.

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε σχέση ή αντιδικία της Αttica Bank με την πολυεθνική Roland Berger.

Ουδέποτε εξεδόθη οποιαδήποτε Απόφαση σε βάρος της Αttica Bank ή της Attica Funds PLC από οποιοδήποτε Βρετανικό δικαστήριο και συνεπώς είναι αδύνατο να εκτελεσθεί ανύπαρκτη Απόφαση αγγλικού δικαστηρίου για κατάσχεση σε βάρος της Αttica Bank ή της Attica Funds PLC.

Ουδέποτε κατετέθη αίτηση πτώχευσης σε βάρος της Αttica Bank από τη γνωστή πολυεθνική εταιρεία Roland Berger, ενώ η κατατεθείσα από την Ελληνική ΕΠΕ του Στ. Παπασταύρου απερρίφθη αμετακλήτως από το Πολ. Πρωτ. Αθηνών (Απόφ. 838/2010).

Επίσης, ο ήδη κατάδικος Στ. Παπασταύρου χρησιμοποιεί παρανόμως την επωνυμία Roland Berger σε μια Ελληνική ΕΠΕ και γι' αυτό υποχρεώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Απόφαση 4369/2007) να παύσει να χρησιμοποιεί την επωνυμία και το διακριτικό τίτλο Roland Berger, ενώ παραλλήλως του επεβλήθη πρόστιμο €15.000 από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Για όλες αυτές τις εγκληματικές πράξεις ήδη έχει επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Η Attica Bank και τα στελέχη της, επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματός τους για οποιαδήποτε περεταίρω σε βάρος τους δυσφημιστική ή εγκληματική πράξη.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v