Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή της Profile στο ετήσιο συνέδριο AltFi Europe Summit 2016

Tο ετήσιο συνέδριο διοργανώνεται στην Ευρώπη με τη συμμετοχή πλέον των 500 συνέδρων από γνωστές πλατφόρμες, ενώσεις, και εταιρείες του χώρου.

Συμμετοχή της Profile στο ετήσιο συνέδριο AltFi Europe Summit 2016

Η Profile Software υποστηρίζοντας για ακόμη μια χρονιά τις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου AltFi Europe Summit 2016 παρουσιάζει τη νέα έκδοση της λύσης FMS.next P2P Lending, η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις των εταιρειών στους κλάδους του Alternative Banking και FinTech.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το συνέδριο πραγματοποιείται στο "The Brewery" στο Λονδίνο, στις 22 Μαρτίου (08:00-17:30).

Το AltFi αποτελεί την κορυφαία πηγή ενημέρωσης και έρευνας για Peer 2 Peer Lending και Equity Crowdfunding προσφέροντας αξιόπιστες πληροφορίες, καινοτόμα άρθρα και παρουσίαση των νέων τάσεων και απαιτήσεων στο συγκεκριμένο τομέα.

Tο ετήσιο συνέδριο διοργανώνεται στην Ευρώπη με τη συμμετοχή πλέον των 500 συνέδρων από γνωστές πλατφόρμες, ενώσεις, και εταιρείες του χώρου. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η ατζέντα των ομιλιών, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θέματα όπως: «Oι προκλήσεις και ευκαιρίες στο marketplace lending», «Ποιο είναι το μέλλον για το alternative finance» καθώς και «Η εξέλιξη του equity crowdfunding». Στόχος του συνεδρίου είναι η απεικόνιση των συνεχών αλλαγών που πραγματοποιούνται στον τομέα του Alternative Finance/Banking προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες σημαντική ενημέρωση αναφορικά με τις νέες εξελίξεις.

Η Profile Software συμμετέχει στις εργασίες του συγκεκριμένου συνεδρίου παρουσιάζοντας την καινοτόμα λύση FMS.next P2P Lending που υποστηρίζει πλήρως τις απαιτήσεις του marketplace lending και αποτελεί κορυφαία επιλογή για τη διαχείριση alternative finance εργασιών, διεθνώς.

Πρόκειται για μια τραπεζική πλατφόρμα που αυτοματοποιεί τις διαδικασίες τόσο για τις νεοσυσταθείσες (startups) όσο και για τις υφιστάμενες εταιρείες του χώρου, συνδυασμένη με βραβευμένες λειτουργίες διαχείρισης επενδύσεων και ελκυστικό front-end περιβάλλον. Η αρθρωτή (modular) αρχιτεκτονική επιτρέπει στη FinTech εταιρεία την επιλογή των λειτουργιών που απαιτούνται για την υποστήριξη του επιχειρηματικού της πλάνου ενώ προσφέρει επιλεκτική ενεργοποίηση διαφόρων υποσυστημάτων με βάση τη μελλοντική δραστηριοποίηση και επέκταση της επιχείρησης.

Tο FMS.next προσφέρει δυνατότητες παραμετροποίησης με σκοπό την ευέλικτη διαμόρφωσή του με βάση τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη και την αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών ώστε να συμβάλλουν στη βέλτιστη απόδοση και στην ικανοποίηση των χρηστών.

Η λύση FMS.next P2P Lending ενδυναμώνει τις εταιρείες για καλύτερη παρακολούθηση και διαχείριση των διαδικασιών τους, μέσω ενός ολοκληρωμένου, μοντέρνου και εύχρηστου περιβάλλοντος, τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους επενδυτές/δανειστές. Η λύση περιλαμβάνει επίσης δυναμικό μηχανισμό ροής εργασιών (workflow) που παρέχει την δυνατότητα διασύνδεσης επιμέρους βημάτων των διαδικασιών (steps) με χρήστες και συγκεκριμένες οδηγίες και καθήκοντα.

Παράλληλα παρέχει όλες τις δυνατότητες για αυτοματοποίηση της διαδικασίας χορήγησης δανείων, διαχείρισης κινδύνου και κατηγοριοποίησης δανείων, με βάση το αποτέλεσμα πιστοληπτικής αξιολόγησης (risk based pricing), ενώ περιλαμβάνει λειτουργικότητες εύκολα προσαρμόσιμες για διαχείριση επενδύσεων τόσο στην πρωτογενή όσο και στη δευτερογενή αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v