Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι-Κρι: Παρουσίαση στην ΕΘΕ

Τα οικονομικά αποτελέσματα του 6μήνου 2007, καθώς και οι οικονομικοί στόχοι της 3ετίας, παρουσιάστηκαν στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, από τη διοίκηση της βιομηχανίας γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ.

Κρι-Κρι: Παρουσίαση στην ΕΘΕ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εταιρική παρουσίαση της βιομηχανίας γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ, στα μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Οικονομικό Δ/ντή της εταιρίας, κο Μιχ. Τσιότσιαλα και τον Εμπορικό Δ/ντή, κο Στ. Σκιάνη.

Αρχικά παρουσιάστηκε το συνοπτικό προφίλ της ΚΡΙ-ΚΡΙ και αναλύθηκε η θέση της και οι προοπτικές της στους κύριους κλάδους της δραστηριότητάς της, το παγωτό και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Η διοίκηση της εταιρίας ακολουθεί με συνέπεια την αναπτυξιακή στρατηγική που έχει ορίσει. Αυτή περιλαμβάνει την παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών, τη βελτίωση της θέσης της στον κλάδο, την ισχυροποίηση της παρουσίασης της στις αγορές του εξωτερικού, με έμφαση στις χώρες της Βαλκανικής και, τέλος, τη διατήρηση υψηλών περιθωρίων κέρδους.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στα οικονομικά αποτελέσματα του 6μήνου 2007, ενώ παρουσιάστηκαν και οι οικονομικοί στόχοι της 3ετίας.

Η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ΚΡΙ-ΚΡΙ και των οφελών που θα προκύψουν από το επενδυτικό πλάνο που ολοκληρώνεται εντός του 2008, μπορεί να υποστηρίξει το αναπτυξιακό όραμα της διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v